Δίνει όντως η ΕΡΤ 12 εκατ. ευρώ για τη νέα Β’ Εθνική;

Ποντάρει κι άλλο στη μυθοπλασία η ΕΡΤ

Η δημόσια τηλεόραση ενισχύει το πρόγραμμά της για τη νέα σεζόν.

Την ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση της μυθοπλασίας σχεδιάζει η διοίκηση της ΕΡΤ. Η δημόσια τηλεόραση αποφάσισε να εντάξει στο πρόγραμμά της τρεις σειρές με το τηλεοπτικό κοινό να επισημαίνει την ποιότητά τους.

Οι σχετικά καλές επιδόσεις των σειρών, σε συνδυασμό με τις θετικές κριτικές αναμένεται να ανάψουν το πράσινο φως για επιπλέον επεισόδια. Όπως αναφέρει η «Realife» η διοίκηση της ΕΡΤ σκοπεύει να εντάξει στο πρόγραμμα της νέας σεζόν και δεύτερη καθημερινή σειρά.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα η ΕΡΤ εξετάζει τις προτάσεις που έχουν φτάσει από εταιρίες παραγωγής.

Στόχος της διοίκησης είναι η νέα σειρά να μεταδίδεται πέντε φορές την εβδομάδα. Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο και με την προσθήκη της στο πρόγραμμα η ΕΡΤ αναμένεται να έχει τουλάχιστον επτά την επόμενη σεζόν, δείγμα της σημαντικής επένδυσης στη μυθοπλασία.

Μαζί με τις τρεις σειρές που αναμένεται να συνεχιστούν, θα προστεθούν στο πρόγραμμα η σειρά της Βικτόρια Χίσλοπ «Καρτ Ποστάλ» αλλά και το «Ζακέτα να πάρεις» με την Ελένη Ράντου. Ακόμη, βρίσκεται στα σκαριά σειρά εποχής που θα μας μεταφέρει στην Αθήνα του Μεσοπολέμου αλλά και μία τηλεοπτική μεταφορά λογοτεχνικών διηγημάτων από τον Μανούσο Μανουσάκη.