Γιώργος Λιανός: Ο μεγάλος νικητής του φετινού «Survivor»

Γιώργος Λιανός: Ο μεγάλος νικητής του φετινού «Survivor»

Το reality που σαρώνει στο δεύτερο μισό της χρονιάς έχει νικητή.

Είναι αναμφίβολα το δυνατό χαρτί του ΣΚΑΪ στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Το Survivor παρά την αποτυχία των δύο προηγούμενων κύκλων φέτος κάνει τη διαφορά και δείχνει ότι θα κρατήσει τα ηνία της τηλεθέασης ως το τέλος της σεζόν.

Σίγουρα καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του reality έπαιξε η επιλογή των παικτών. Ειδικά στην ομάδα των Διασήμων τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν ήταν ένα και ένα με αποτέλεσμα να κάνουν γκελ στο κοινό θυμίζοντας εποχές …Ντάνου.

Τι συμβαίνει όμως με τη δημοφιλία τους; Ποιοι προηγούνται και ποιοι ακολουθούν; Με τα έως τώρα δεδομένα φαίνεται ότι οι Διάσημοι παρά τις συνεχείς ήττες τους θα είναι εκείνοι που θα βγάλουν τον νικητή. Κάτια Ταραμπάνκο, Γιώργος Κοψιδάς και Τριαντάφυλλος είναι αυτή τη στιγμή οι τρεις πιο δημοφιλείς παίκτες του «Survivor» και δύσκολα θα απειληθούν από κάποιον άλλον στη μάχη για τον μεγάλο νικητή.

Ασφαλώς πολλοί είναι εκείνοι που σημειώνουν με νόημα ότι ο νικητής έχει ήδη αναδειχτεί και δεν είναι ούτε από την ομάδα των Διασήμων, ούτε από τους Μαχητές. Ο Γιώργος Λιανός έχει κατορθώσει να κλέψει τις εντυπώσεις και να κερδίσει το στοίχημα της αντικατάστασης του Σάκη Τανιμανίδη.

Στον ΣΚΑΪ τρίβουν τα χέρια τους γιατί βλέπουν ένα παιδί που εμπιστεύτηκαν να τους δικαιώνει και με το παραπάνω. Τόσο στο «Survivor» όσο και στο  «The Voice». Οι μετοχές του έχουν ανέβει στα ύψη και σίγουρα ό,τι και να γίνει στο παιχνίδι ο ίδιος είναι ο πιο μεγάλος νικητής…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.