Ελένη Μενεγάκη: Το τέλος του συμβολαίου της και το επόμενο βήμα

Ελένη Μενεγάκη: Το τέλος του συμβολαίου της και το επόμενο βήμα

Πότε ρίχνει αυλαία η εκπομπή της στον ALPHA.

Ένα τέλος εποχής συνιστά το φινάλε της συνεργασίας της Ελένης Μενεγάκη με τον ALPHA. Η ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης παρέμεινε στο κανάλι της Κάντζας για 15 χρόνια, ωστόσο όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό της.

Όπως αναφέρει το «TV Έθνος» και ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας η τελευταία εκπομπή της ξανθιάς παρουσιάστρια θα βγει στον αέρα την Παρασκευή 17 Ιουλίου ενώ το συμβόλαιό της λήγει τυπικά στις 31 του ίδιου μήνα.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία επαφή με τα στελέχη του καναλιού. Αυτό δείχνει και ότι πλέον μετράμε αντίστροφα για το τυπικό τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» ανέφερε πριν αρκετό καιρό ότι η Ελένη Μενεγάκη όχι μόνο θα αποχωρήσει από τον ALPHA, αλλά θα βάλει και άνω τελεία στην καριέρα της στην τηλεόραση. Όπως αναφερόταν χαρακτηριστικά θα μετακόμιζε στις ΗΠΑ μαζί με την οικογένειά της ακολουθώντας τον γιο της Άγγελο που φεύγει για σπουδές.

Ελένη Μενεγάκη: Το τέλος του συμβολαίου της και το επόμενο βήμα

Όμως το δημοσίευμα του «TV Έθνους» ανατρέπει όλα όσα ξέραμε. Όπως αναφέρει ο Αλέξης Μίχας η Ελένη Μενεγάκη «φλερτάρει» με τον ΑΝΤ1, χωρίς μέχρι στιγμής οι δύο πλευρές να επιβεβαιώσουν τη συγκεκριμένη πληροφορία. Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι η ξανθιά παρουσιάστρια πάντα είχε καλό δίαυλο επικοινωνίας με το κανάλι του Αμαρουσίου αφού αρκετά πρόσωπα βρέθηκαν στην εκπομπή της.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα το σενάριο συνεργασίας της Ελένης Μενεγακη με τον ΑΝΤ1 μπορεί να έχει δύο ενδεχόμενα. Είτε θα ενταχθεί στο πρόγραμμα με μεσημεριανή εκπομπή αφού η Φαίη Σκορδά είναι αμετακίνητη στην πρωινή ζώνη είτε θα δοκιμαστεί σε άλλη ζώνη με διαφορετικό κόνσεπτ.

Όπως αναφέρει πάντως το «TV Έθνος» προτεραιότητα της παρουσιάστριας παραμένει η καθημερινή εκπομπή.