«Ράδιο Αρβύλα»: Αυτά είναι τα νούμερα της πρεμιέρας

Το «Ράδιο Αρβύλα» εκτοπίζει τα δελτία ειδήσεων

Στα κανάλια επικρατεί προβληματισμός.

Νέα δεδομένα στο τηλεοπτικό σκηνικό έφερε η πρεμιέρα του «Ράδιο Αρβύλα» στο Open. Η σατιρική εκπομπή του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του έφερε τα πάνω κάτω στο κομμάτι της τηλεθέασης.

Οι ιθύνοντες του Open αποφάσισαν να εντάξουν την εκπομπή μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού και όπως φαίνεται πέτυχαν διάνα. Η παρέα του «Ράδιο Αρβύλα» κατάφερε από την πρεμιέρα κιόλας να κυριαρχήσει βάζοντας δύσκολα στον ανταγωνισμό.

Το γεγονός αυτό έχει φέρει προβληματισμό στα υπόλοιπα κανάλια.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Realife» υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο μετακίνησης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Η σκέψη αυτή υπήρχε και πριν την πρεμιέρα του «Ράδιο Αρβύλα» ωστόσο τα νούμερα της σατιρικής εκπομπής κάνουν αυτό το σενάριο πιο δυνατό από ποτέ.

Αν τελικά αυτό γίνει το πιο πιθανό σενάριο είναι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων να ξεκινά στις 18:30 μετά την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου. Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί όμως και στον ΣΚΑΪ που έχει χάσει μεγάλο μερίδιο μετά την πρεμιέρα των «Ράδιο Αρβύλα».

Σύμφωνα με τη «Realife» υπάρχει ενδεχόμενο το κεντρικό δελτίο του καναλιού να μετακινηθεί σε άλλη ζώνη. Το πιο πιθανό σενάριο, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα είναι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού να ξεκινά στις 19:00 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.