Επιστρέφει μία από τις πιο αμφιλεγόμενες εκπομπές της ΕΡΤ

«Τρέχει» η ψυχαγωγία στην ΕΡΤ – Ντόμινο με το δελτίο ειδήσεων

Ποιες εκπομπές ξεκινούν μέσα στον Ιούνιο.

Επισπεύδονται οι διαδικασίες για το λανσάρισμα του νέου προγράμματος της ΕΡΤ. Η δημόσια τηλεόραση σκοπεύει να βγάλει νωρίτερα κομμάτια του νέου προγράμματος αφού ήδη εξασθενεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Realife», η ΕΡΤ ετοιμάζει μίνι λανσάρισμα του νέου προγράμματος μέχρι τον Ιούνιο. Οι ιθύνοντες της δημόσιας τηλεόρασης σκέφτονται και σημαντικές αλλαγές όσον αφορά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα την 1 Ιούνιου ή μία εβδομάδα αργότερα θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή «φλΈΡΤ». Πρόκειται για το νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Δημόσιας τηλεόραση με την ηθοποιό Νάντια Κοντογεώργη στην παρουσίαση. Αρχικά επρόκειτο να είναι μαζί ο Μίνωας Θεοχάρης ως συμπαρουσιαστής αλλά αποχώρησε.

«Τρέχει» η ψυχαγωγία στην ΕΡΤ - Ντόμινο με το δελτίο ειδήσεων

Αρχές Ιουνίου θα βγει στον αέρα και το τηλεπαιχνίδι «Δες και βρες» με τον Νίκο Κουρή στην παρουσίαση. Πρόκειται για φορμάτ βασισμένο στο «Catch the answer» και είναι τηλεπαιχνίδι γνώσεων. Ωστόσο όπως αναφέρει η «Realife» δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η ζώνη μετάδοσής του.

Αυτό θα εξαρτηθεί από τις τελικές αποφάσεις που αφορούν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η πιο πιθανή ώρα μετάδοσής του είναι 21:00 το βράδυ. Όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που προτείνουν να ξεκινά είτε στις 19:30 είτε στις 20:00 όπου επικρατεί ισχυρός ανταγωνισμός. Οι τελικές αποφάσεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Αλλαγές όμως αναμένονται και σε πρόσωπα εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Σύμφωνα με τη «Real» η Κατερίνα Παναγοπούλου προκρίνεται ως ένα από τα πρόσωπα που θα αντικαταστήσουν την Αντριάνα Παρασκευοπούλου. Η ξανθιά δημοσιογράφος, είχε βολιδοσκοπηθεί και στις αρχές της σεζόν ωστόσο δεσμευόταν με συμβόλαιο με τo Star, το οποίο λήγει τέλη Ιουνίου.