Τίτλοι τέλους για επιτυχημένη εκπομπή του ALPHA

Αυτή είναι η νέα σειρά που μπαίνει στο πρόγραμμα του ALPHA

Νέα δραματική σειρά μπαίνει στο πρόγραμμα.

Μπορεί να μπήκαμε μόλις στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν ωστόσο οι τηλεοπτικοί σταθμοί κάνουν τα σχέδιά τους για την επόμενη. Ένας από αυτούς είναι και ο ALPHA με το κανάλι της Κάντζας να κάνει προσπάθεια να επανέλθει στις υψηλές τηλεθεάσεις.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα στο νέο πρόγραμμα του καναλιού αναμένεται να ενταχθούν τρεις σειρές. Μία από αυτές όπως φαίνεται θα είναι η τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος του Σπύρου Πετρουλάκη «Σασμός».

Όπως αναφέρει το περιοδικό «ΜΥtv», ο παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης, ο οποίoς έχει στην κατοχή του τα δικαιώματα του βιβλίου, έπειτα από διαπραγματεύσεις με το ΜΕGΑ και τον ΑLΡΗΑ, κατέληξε σε συμφωνία με το κανάλι της Κάντζας. Έτσι θα είναι μία από τις σειρές που θα ενταχθούν στο πρόγραμμά του την επόμενη σεζόν.

Η υπόθεση έχει στο επίκεντρο τη δολοφονία ενός άντρα και την εξαφάνιση μιας γυναίκας με την κόρη της. Από εκεί και πέρα, ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα, σαν εφιάλτης, σκορπά τον τρόμο ανάμεσα σε δύο χωριά της Κρήτης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από τη φετινή σεζόν δε θα συνεχίσουν στο πρόγραμμα οι σειρές «Αγγελική» και «Έλα στη θέση μου». Μένει να δούμε τι θα γίνει και τη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» που μεταδίδεται για όγδοη σεζόν στο πρόγραμμα του καναλιού.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.