Δημόσια απολογία Καραβάτου - Κατσούλη για τις ανεπίτρεπτες δηλώσεις των διδύμων του «Big Brother» (Vid)

Δημόσια απολογία Καραβάτου – Κατσούλη για τις ανεπίτρεπτες δηλώσεις των διδύμων του «Big Brother» (Vid)

Όσα είπαν στην εκπομπή της Δευτέρας.

Δημόσια συγγνώμη ζήτησαν το πρωί της Τρίτης η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μέσα από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» για τις απαράδεκτες δηλώσεις των αδερφών Βαρουξή σε εκπομπή που μεταδόθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Τα δίδυμα αδέρφια που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή τους στο «Big Brother» όχι απλά παραδέχτηκαν μα… έκαναν πλάκα με την κοροϊδία σε βάρος κοπέλας, η οποία χωρίς να το ξέρει συνευρέθηκε και με τους δύο, χωρίς να το γνωρίζει, καθώς ένας εξ’ αυτών υποκρίθηκε πως ήταν ο αδερφό του.

Τα σχόλια του κοινού ήταν πέρα για πέρα αρνητικά όχι μόνο για τους ίδιους, μα και για την αντίδραση των παρουσιαστών την εκπομπής οι οποίοι γελούσαν και έκαναν πλάκα με το περιστατικό, διακωμωδώντας  την κατάσταση και χωρίς να πουν λέξη για το πόσο σοβαρό ήταν αυτό που ειπώθηκε στον αέρα του Star.

Κατσούλης και Καραβάτου ξεκίνησαν την σημερινή εκπομπή απολογούμενοι. 

«Σκέφτομαι ότι αυτές οι στιγμές απαιτούν αυτοκριτική, σκέψη, προσοχή, επαναπροσδιορισμό, δύναμη και βασικά ειλικρίνεια και αλήθεια. Έφταιξα και ήταν λάθος. Όχι μόνο για τη συμπεριφορά μου αλλά και για τις επιλογές που έχω κάνει. Όλα αυτά πρόκειται να διορθωθούν.

Αυτό είναι μια απόφαση και υπόσχεση ζωής για εμένα και προς τον εαυτό μου και προς όλους εσάς. Γιατί πιστεύω και πιστεύουμε ότι το να είσαι παρουσιαστής δεν είναι προνόμιο, αλλά είναι ευθύνη», είπε μεταξύ άλλων η Καραβάτου, με τον Κρατερό Κατσούλη να συνεχίζει:

«Και επειδή ακριβώς είναι ευθύνη, είμαστε εδώ για να τις επωμιστούμε και να απολογηθούμε. Ένα μεγάλο συγγνώμη, ειλικρινές για το λάθος που κάναμε. Ένα συγγνώμη που άθελα μας δημιουργήσαμε τόσο θυμό, πόνο, οργή που σε κάποιες περιπτώσεις εξελίχθηκε ακόμη και σε μίσος, που εκφράστηκε ακόμη και σε κατάρες προς εμάς και τα παιδιά μας.

Συγγνώμη που κλονίσαμε τη σχέση εμπιστοσύνης, την καθημερινή που έχουμε φτιάξει τα τελευταία χρόνια. Συγγνώμη που αυτή τη φορά δεν κάναμε σωστά τη δουλειά μας. Συγγνώμη από όλους μας, τον σταθμό, την ομάδα, τον αρχισυντάκτη. Πιστέψτε με το πάθημα, έγινε μάθημα. Αυτά».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.