Survivor: H επίσημη απάντηση του ΣΚΑΪ στις καταγγελίες περί στημένης ψηφοφορίας

Νέος χαμός στο Survivor! Με τόσες ψήφους βγήκε πρώτη στην ψηφοφορία η Ανθή Σαλαγκούδη

Τι συνέβη και τι δήλωσε ο πατέρας της για τις καταγγελίες περί εμπλοκής του.

Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι αδιαμφισβήτητα το πλέον συζητημένο πρόσωπο της εβδομάδας που φεύγει, με την ανάδειξή της σε δημοφιλέστερη παίκτρια του «Survivor» να προκαλεί ερωτηματικά και τεράστιες αντιδράσεις.

Το τηλεοπτικό κοινό έσπευσε να κατηγορήσει τον ΣΚΑΪ για στημένα αποτελέσματα και εμπλοκή του πατέρα της, Γιώργου Σαλαγκούδη, πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και υφυπουργού Ανάπτυξης.

Ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα «On Time» αρνήθηκε όσα του καταλογίζουν, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καταρχάς, να σας πω ότι εγώ έχω συνηθίσει από αυτά. Είκοσι χρόνια, τώρα, τα έχω συνηθίσει και δεν με αγγίζουν. Να είστε καλά, καλό απόγευμα».

Τι πραγματικά ισχύει με την ψηφοφορία, όμως;

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ο ΣΚΑΪ  μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας ζήτησε από δικηγόρο να ελέγξει αν όλα είχαν γίνει νόμιμα και όπως διαπιστώθηκε όλες οι ψήφοι που πήρε η Σαλαγκούδη εστάλησαν σε μορφή μηνύματος από διαφορετικά κινητά και σταθερά τηλέφωνα, με τις περισσότερες εξ’ αυτών να προέρχονται από την Θεσσαλονίκη.

Και το ακόμα καλύτερο; Κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, η Σαλαγκούδη όχι μόνο βγήκε πρώτη στην ψηφοφορία, μα επιπλέον κατάφερε να εξασφαλίσει… τις διπλάσιες ψήφους από τον Γιώργο Κοψιδά!

Δείτε όσα ειπώθηκαν: 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.