«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Πώς ο κορωνοϊός επηρεάζει την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Πότε επιστρέφει η εκπομπή με νέα επεισόδια

Η ιδιαίτερα πρώτη εκπομπή μετά την πανδημία.

Ξανά στις οθόνες μας με νέα επεισόδια επιστρέφει η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Το πρόγραμμα με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στην παρουσίαση είχε διακόψει τα γυρίσματα λόγω του κορωνοϊού.

Όπως έχει γίνει σχεδόν σε όλα τα κανάλι έτσι και στον ΣΚΑΪ η ψυχαγωγία επιστρέφει. Οι ιθύνοντες του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» αποφάσισαν να ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα, τηρώντας φυσικά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Έτσι το πρόγραμμα θα μπορέσει να ρίξει τίτλους τέλους χωρίς το φινάλε της σεζόν να είναι απότομο.

Όπως αναφέρει το «TV Έθνος» η εκπομπή με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στην παρουσίαση θα επιστρέψει στις οθόνες μας το Σάββατο 30 Μαΐου.

Η εκπομπή θα είναι ιδιαίτερη αφού όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα η εκπομπή θα είναι αφιερωμένη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Άλλωστε αυτοί ήταν οι «ήρωες» που έδωσαν τη μάχη της πρώτης γραμμής κόντρα στον κορωνοϊό.

Στην εκπομπή θα τραγουδήσουν οι Κώστας Μακεδόνας, Γλυκερία, Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Ζουγανέλης, Μελίνα Κανά και Δημήτρης Μπάσης. Ακόμη παραμένει άγνωστο το πόσα επεισόδια θα γυριστούν μέχρι το οριστικό φινάλε της σεζόν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα ανανεώσει το ραντεβού του με τους τηλεθεατές στον ΣΚΑΪ. Άλλωστε πρόκειται για μία σταθερή αξία του προγράμματος του καναλιού.