«Η Φάρμα»: Ποιες μέρες θα μεταδίδεται στον ΑΝΤ1

«Η Φάρμα»: Ποιες μέρες θα μεταδίδεται στον ΑΝΤ1

Ο σχεδιασμός του ΑΝΤ1 μπαίνει στην τελική ευθεία.

Στην τελική ευθεία οδεύει ο σχεδιασμός του ΑΝΤ1 για το ριάλιτι «Η Φάρμα». Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγα 24ωρα, ο Σάκης Τανιμανίδης «κλείδωσε» ως παρουσιαστής του ριάλιτι που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Μάρτιο.

Ο παρουσιαστής από την Θεσσαλονίκη γνωστοποίησε πριν λίγο καιρό την αποχώρησή του από το «Survivor» λόγω της εγκυμοσύνης της συζύγου του Χριστίνας Μπόμπα. Όπως άφησε να εννοηθεί μάλιστα μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η συνεργασία του με το κανάλι δε θα αφορά μόνο στο συγκεκριμένο project.

Με την ανακοίνωση του Σάκη φαίνεται ότι κλείνουν τα περισσότερα ανοιχτά ζητήματα που αφορούν στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών, το κανάλι προσανατολίζεται να διεξάγει το ριάλιτι μόνο με celebrities. Oι ιθύνοντες είναι σε αναζήτηση παικτών που θα προέρχονται από τον χώρο της showbiz και όχι μόνο και θα είναι αναγνωρίσιμα πρόσωπα.

Σημειώνεται ότι αρχικά επικρατέστερο σενάριο ήταν να υπάρχουν ομάδες τύπου «Διασήμων – Μαχητών» όπως γίνεται και στο «Survivor» του ΣΚΑΪ. Το επόμενο βήμα για τον ΑΝΤ1 είναι να επισημοποιηθούν και οι μέρες προβολής του ριάλιτι.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tinasmess.gr το πιο πιθανό σενάριο είναι η «Φάρμα» να μεταδίδεται με δίωρα επεισόδια κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 δεν ήθελαν να χαλάσουν το πρόγραμμα του καναλιού αφού μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων μεταδίδεται η σειρά «Ήλιος» ενώ στην prime time υπάρχουν οι ελληνικές σειρές που σημειώνουν πολύ καλές επιδόσεις.

Μένει να δούμε αν το σενάριο αυτό θα επιβεβαιωθεί και η «Φάρμα» θα έχει διπλή εβδομαδιαία παρουσία.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.