«YFSF»: Αυτή θα είναι η κριτική επιτροπή

«YFSF»: Αυτή θα είναι η κριτική επιτροπή

Ποιοι θα κάτσουν στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής.

Επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση το «Your Face Sounds Familiar». Το ψυχαγωγικό show την περσινή σεζόν είχε διακοπεί λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού αφού οι συνθήκες δεν επέτρεπαν τη διεξαγωγή του.

Το show μεταμφιέσεων επιστρέφει σε μορφή all star όπου θα παρελάσουν στην σκηνή πρόσωπα που άφησαν το στίγμα τους στο συγκεκριμένο ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Στη σκηνή του «Your Face Sounds Familiar – All Star» θα ανέβουν οι: Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής.

Όπως φαίνεται όμως «κλείδωσε» και η κριτική επιτροπή του show.

Όπως μετέδωσε ο Άρης Καβατζίκης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Κατερίνα Παπουτσάκη θα είναι η γυναίκα που θα πλαισιώσει την τριάδα των ανδρών κριτών του show. Το όνομα της ηθοποιού ήταν από τα αουτσάιντερ αφού είχαν γραφτεί τα ονόματα της Μίρκας Παπακωνσταντίνου και της Μιμής Ντενίση.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν και παλαιότερα στην κριτική επιτροπή του show. Σημειώνεται ότι στην κριτική επιτροπή θα είναι ακόμη ο Μιχάλης Ρέππας, ο Τάκης Ζαχαράτος και ο τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας.

Αυτό που μένει πλέον είναι οι επίσημες ανακοινώσεις από τον ΑΝΤ1. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην παρουσίαση θα είναι και φέτος η Μαρία Μπεκατώρου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.