Επιστρέφει το «Τσαντίρι» του Λάκη Λαζόπουλου;

Ο Λάκης Λαζόπουλος για το τέλος του από τον ALPHA: «Ήταν η αρχή ενός πολέμου»

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Λαζόπουλος.

Τη νέα του συνέντευξη παραχώρησε στη Σόνια Καζόνι και το περιοδικό «ΟΚ!» ο Λάκης Λαζόπουλος.

Σε αυτή, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- και στο τέλος της πολυετούς συνεργασίας του με τον ALPHA, υποστηρίζοντας πως το τηλεοπτικό αυτό διαζύγιο μόνο βελούδινο δεν ήταν.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, «ήταν η αρχή ενός πολέμου».

Στην αρχή του βιβλίου σου μιλάς για το τέλος της συνεργασίας σου με την τότε διοίκηση του ALPHA, που συνδυάστηκε με την αφετηρία της περιπέτειας υγείας της γυναίκας σου. Ήταν μια περίοδος δύσκολη όχι μόνο προσωπικά, αλλά και επαγγελματικά.

«Δεν ήταν το τέλος μιας συνεργασίας αλλά η αρχή ενός πολέμου. Ήμουν η πρώτη εκπομπή της τηλεοπτικής σεζόν, μια εκπομπή που έχει διακριθεί. Και μετά ξεκίνησε ένας πόλεμος».

Παρ’ όλα αυτά, στο τέλος του βιβλίου ευχαριστείς τον Δημήτρη Κοντομηνά για το ενδιαφέρον που έδειξε για την υγεία της Τασούλας.

«Για όποιο λόγο και να το έκανε το έκανε. Ενδιαφερόταν, έπαιρνε και ρωτούσε για την υγεία της. Και για μένα αυτό μετράει. Όταν ένας άνθρωπος μου έχει δώσει και σωστά, όμορφα πράγματα, δεν θα μπορούσα να τα πετάξω όλα μαζί. Έχω μάθει από τους ανθρώπους στη ζωή να κρατάω τα ωραία. Δεν είναι πως συγχωρώ με την έννοια της συγχώρεσης αλλά δεν βλέπω τον λόγο να κρατάς τα κακά. Αυτή είναι η άποψή μου».

Γράφεις στο βιβλίο σου πως εκείνη την εποχή είχε δοθεί εντολή να μη σου επιτραπεί να βγαίνεις να μιλάς ζωντανά στην τηλεόραση. Γράφεις για απειλές που δέχθηκες.

«Ναι, όλα αυτά συνέβησαν. Και δεν τα αναλύω, γιατί δεν είναι αυτό το θέμα μου σε αυτό το βιβλίο. Τα περιγράφω στοιχειωδώς γιατί δεν θέλω να ξεφύγει το θέμα μου. Είναι κάτι που το έχω βιώσει έντονα μέσα στα χρόνια. Απλά τότε παράγινε το κακό».

Είναι κάτι που σήμερα έχει καταλαγιάσει ή συνεχίζεις να το ζεις;

«Συνεχίζω να το ζω, αλλά όχι βέβαια στον ίδιο βαθμό».