Πόσους συνδρομητές έχουν Cosmote TV και Nova;

Πόσους συνδρομητές έχουν Cosmote TV και Nova;

Η μεγάλη μάχη της συνδρομητικής!

Αέναο το ερώτημα, εδώ και χρόνια, αν και υπάρχουν περί τις 80.000 συνδρομές των Vodafone TV και Wind Vision (με, συνεργαζόμενα, προγράμματα – αθλητικά ή μη- της Nova). Πόσους συνδρομητές έχει η Nova και πόσους η Cosmote TV;

Η αλήθεια είναι ότι η Cosmote TV υπερέχει τα τελευταία χρόνια σε αριθμούς, κερδίζοντας αρκετούς συνδρομητές από τη Nova. Η οποία Nova, εξίσου μεγάλη αλήθεια, το ίδιο διάστημα πέρασε μια περίοδο που δεν είχε την οικονομική ευρωστία (και ρευστότητα) για να διεκδικήσει τηλεοπτικά δικαιώματα, τα οποία έχανε σταδιακά: Champions και Europa League, Premier League, Primera Division, Serie A.

Από πρόπερσι όμως το Campionato… επέστρεψε στη Nova, με την Cosmote TV να έχει κάνει μια τεράστια επένδυση με τα προαναφερθέντα. Και πλέον η… μάχη αναβιώνει μετά και την εξαγορά ποσοστού της Forthnet / Nova από την BC Partners, άρα και… ρευστό για να κινηθεί.

Σύμφωνα λοιπόν με τους οικονομικούς απολογισμούς του πρώτου τριμήνου του 2020, η Cosmote TV είχε 557.000 πελάτες συνδρομητικές τηλεόρασης και η Nova 482.400.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.