Marimar και Sergio ξανά μαζί 27 χρόνια μετά το τέλος της σειράς - Δείτε τους μαζί (Vid)

Marimar και Sergio ξανά μαζί 27 χρόνια μετά το τέλος της σειράς – Δείτε τους μαζί (Vid)

Αγνώριστοι οι δύο ηθοποιοί.

Η «Marimar» ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία της Thalia που προβλήθηκε στην Ελλάδα. Η ιστορία αφορούσε μία φτωχή κοπέλα που ερωτεύεται και παντρεύεται έναν πλούσιο, τον Sergio, που την χρησιμοποιεί στην αρχή για να εκνευρίσει τους δικούς του.

Ωστόσο, στην πορεία την ερωτεύεται πραγματικά. Η σειρά μεταδόθηκε με μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες εκτός Μεξικού, όπως φυσικά και στην Ελλάδα.

Πριν από οκτώ μήνες, η Thalia στο κανάλι που διατηρεί στο youtube συναντήθηκε με τον Eduardo Capetillo, ηθοποιό που υποδύθηκε τον Sergio στη σειρά. Οι δύο ηθοποιοί, με αφορμή τα 25 και πλέον χρόνια από το τέλος της σειράς, μοιράστηκαν ανέκδοτες ιστορίες και όχι μόνο.

Οι δυο τους εξέφρασαν την έκπληξή τους που η Marimar είχε τόσο μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες. Η Thalia μάλιστα αποκάλυψε ότι η εμβληματική σκηνή που παίρνει το βραχιόλι με τα δόντια έγινε με πραγματική λάσπη, παρά το γεγονός ότι της είχε προταθεί να την κάνει με σοκολάτα.

Στο βίντεο εμφανίστηκε και ο εγγονός του σκυλάκου Φλουόζο, πιστού φίλου της Marimar. Ο σκύλος που έπαιξε στη σειρά πέθανε και η Thalia εξομολογήθηκε ότι έκλαψε όταν έμαθε για τον θάνατό του.

Σε μία σκηνή μάλιστα, η δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδίστρια χρειάστηκε να βάλει στα μαλλιά της λουκάνικα και κιμά προκειμένου ο σκύλος να την κοιτάξει και να την ακολουθήσει.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.