Ηθοποιοί και τραγουδιστές με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου - Tα ονόματα

Ηθοποιοί και τραγουδιστές με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου – Tα ονόματα

Η λίστα.

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν για την Πλεύση Ελευθερίας εβδομάδα γιορτής. Ξεκίνησε με τα γενέθλια του κινήματος, που έκλεισε τα… 7 στις 19 Απριλίου, συνεχίστηκε με την ονομαστική εορτή της επικεφαλής του, Ζωής Κωνσταντοπούλου, με χιλιάδες ευχές να έρχονται από ανθρώπους που υποστηρίζουν την Πλεύση από όλη την Ελλάδα.

Η εβδομάδα έκλεισε με την πρώτη οργανωτική συνάντηση υποψηφίων της Πλεύσης Ελευθερίας που συζήτησαν και δεσμεύθηκαν να δώσουν… Ζωή στη Βουλή.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν διακεκριμένα πρόσωπα από το χώρο του πνεύματος, της τέχνης, του πολιτισμού και του αθλητισμού, που θα είναι υποψήφιοι σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Ηθοποιοί και τραγουδιστές με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου - Tα ονόματα

Ανάμεσα στους παριστάμενους η τραγουδίστρια των Μπλε Τζώρτζια Κεφαλά, ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας (κατεβαίνει στην Α’ Αθήνας), ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης (στα Δωδεκάνησα ), και ο μουσικός και πρώην μέλος των Active Member, Πάνος Χονδρός (Πενταρίτσας) στη Φθιώτιδα.

Μαζί τους η casting director Μαρία Λαϊνά (στα Δωδεκάνησα), ο μουσικός Σπύρος Λιντοβόης (στη Β’ Πειραιά), η σοπράνο και ηθοποιός Δέσποινα Τσολάκη (Α’ Αθήνας) ενώ την εκδήλωση παρακολούθησε από τις Σέρρες η ηθοποιός και σκηνοθέτης Καλλιόπη Ευαγγελίδου, που θα είναι υποψήφια στο νομό.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.