3 μήνες μετά τη γέννα: Η Λάουρα Νάργες τολμά να δείξει με μια φωτό πώς πραγματικά είναι το γυναικείο κορμί μετά τον τοκετό (Pic)

Άλλαξε κι εντυπωσιάζει: Η Λάουρα Νάργες άφησε πίσω το παλιό της look και γνώρισε την αποθέωση (Pics)

Mία Λάουρα από τα... παλιά.

Η Λάουρα Νάργες έγινε σχεδόν αμέσως αγαπητή από το ευρύτερο κοινό που την γνώρισε μέσα από τα ριάλιτι που συμμετείχε ή παρουσίαζε, όχι μόνο για την πολύ ελκυστική εμφάνισή της αλλά κυρίως για τον χαρακτήρα της και τη θετική ενέργεια που μετέφερε ακόμα και στις στιγμές κακουχίας που περνούσε στο Survivor.

Η εκρηκτική τότε ξανθιά Λάουρα άφησε για χρόνια εκείνο το look στο παρελθόν, πέρασε από το καστανό αλλά και το μαύρο, όμως η στιγμή της επιστροφής της στο χρώμα μαλλιών που τη γνωρίσαμε έφτασε ξανά.

Η παρουσιάστρια ανέβασε μία πασχαλινή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ούσα χαμογελαστή ποζάρει ξανά με ολόξανθα μαλλιά.

«Χρόνια πολλά γλυκά μου πλάσματα και καλό Πάσχα σας εύχομαι! Είθε η αγάπη, η ελπίδα, η χαρά και το φως να ανατέλλουν ξανά στις καρδιές και ψυχές μας σβήνοντας το σκοτάδι, έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία η Λάουρα Νάργες.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.