Πριν και μετά το Photoshop: H Ιωάννα Τούνη δείχνει πώς είναι πραγματικά το κορμί της με μαγιό χωρίς ρετούς (Pics)

Η εμφάνιση της ζωής της: Ιωάννα Τούνη, δεν… παίζεσαι! (Pic)

Απλά υπέροχη...

Είναι- με διαφορά από τη δεύτερη- η πιο πολυσυζητημένη Ελληνίδα instagrammer. Κάθε της κίνηση, κάθε της ποστάρισμα ή στόρι γίνεται προϊόν υπέρμετρης… ανάλυσης, με τις καρδούλες, τα like, τα σχόλια αλλά (αναπόφευκτα) και τις κακίες πάντα σε πρώτο πλάνο.

Ο λόγος, φυσικά, για την Ιωάννα Τούνη. Η πασίγνωστη influencer βρίσκεται, όπως πάντα, να τρέχει μεταξύ μητρότητας, υποχρεώσεων, δουλειάς και διακοπών, με τις φωτογραφίες που ανεβάζει ν’ αποτελούν τον ορισμό του viral.

Σε ένα από τα κορυφαία ποσταρίσματα της «καριέρας» τη3 θέλησε να προτρέψει, με χιουμοριστικό τρόπο, τον κόσμο να πάρει το βλέμμα του από τις πατούσες της, πράγμα διόλου δύσκολο όπως αποδείχτηκε, μιας και φορούσε ένα αρκετά αποκαλυπτικό μαγιό που αναδείκνυε την αξεπέραστη σιλουέτα της.

Τα comments που την αποθεώναν έπεσαν βροχή, με πολλούς να γράφουν «Δείτε τώρα μια γυναίκα που είναι μάνα», εννοώντας πως κατάφερε σε πάρα πολύ μικρό διάστημα μετά τη γέννηση του παιδιού της να επιστρέψει στην πρότερη φόρμα της που είναι, αν μη τι άλλο, άκρως εντυπωσιακή.

Δείτε παρακάτω τη χαρακτηριστική φωτογραφία και θα καταλάβετε προς τι ο δικαιολογημένος ενθουσιασμός:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.