Την ήξεραν και μικρά παιδιά: Η ατάκα-σήμα κατατεθέν του Καρρά που δεν άλλαξε ποτέ όπου κι εάν εμφανίστηκε

Την ήξεραν και μικρά παιδιά: Η ατάκα-σήμα κατατεθέν του Καρρά που δεν άλλαξε ποτέ όπου κι εάν εμφανίστηκε

Όποιος δεν την ήξερε σημαίνει ότι δεν ήξερε και τον Καρρά.

Ο μεγάλος λαϊκός ερμηνευτής Βασίλης Καρράς μπορεί να έφυγε νωρίς, μόλις στα 70 χρόνια, πρόλαβε όμως για 50 χρόνια να αφήσει χιλιάδες νύχτες των φανατικών θαμώνων του με διασκέδαση, τραγούδια που αγαπήθηκαν και ατάκες που δεν ξεχάστηκαν, γράφοντας ατέλειωτες ώρες στις πίστες της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης αλλά και όλης της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού, όπου υπήρχαν Έλληνες, στις οποίες εμφανιζόταν.

Μπορεί να μην ξεκινούσε πάντα το πρόγραμμά του με το ίδιο τραγούδι, μπορεί να μην έκλεινε επίσης κάθε πρόγραμμά του με το ίδιο του σουξέ, αυτό που ήξεραν όλοι όμως, όλα αυτά τα χρόνια, ήταν ότι ο Βασίλης Καρράς θα άνοιγε το πρόγραμμά του με το ίδιο καλωσόρισμα, με την ίδια φράση που δεν άλλαξε ποτέ.

Η φράση που όλοι περίμεναν, η φράση που κάποιοι φώναζαν πριν ακόμα ξεκινήσει ο ίδιος να τη λέει, μία φράση που σηματοδοτούσε την αρχή της υπέροχης νύχτας που θα ακολουθούσε για όσες ώρες θα τραγουδούσε ο Καρράς. «Καλησπέρα και καλή βραδιά», τέσσερις λέξεις μόνο, χωρίς ολόκληρους λόγους που βγάζουν άλλοι καλλιτέχνες, μία λιτή πρόταση που προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε για όλους τους θαμώνες των μαγαζιών που εμφανίστηκε. Μία καλή βραδιά, μία βραδιά γεμάτη Βασίλη Καρρά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.