«Σημαντικά οφέλη για την υγεία»: Το προϊόν για το οποίο δήλωνε περήφανος ο Βασίλης Καρράς

«Σημαντικά οφέλη για την υγεία»: Το προϊόν για το οποίο δήλωνε περήφανος ο Βασίλης Καρράς

Το παρήγαγε στο προσωπικό του ησυχαστήριο.

Στο μεγάλο του πάθος, την καλλιέργεια της φάρμας του, είχε στραφεί τα τελευταία χρόνια ο Βασίλης Καρράς, ειδικά μετά το ξέσπασμα της πανδημία του κορωνοϊού. Ο τραγουδιστής ήδη από τη δεκαετία του 2000 είχε κάνει αυτήν την επένδυση σε ένα κτήμα στη βόρεια Ελλάδα για το οποίο ήταν πολύ υπερήφανος και διαρκώς το ανέπτυσσε με νέα προϊόντα παραγωγής του.

Στο αγρόκτημά του στο Κοκκινοχώρι, ένα χωριό της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, στα 200 μέτρα υψόμετρο του Παγγαίου, ο αγαπημένος λαϊκός αοιδός παρήγαγε τα δικά του παραδοσιακά προϊόντα, κάποια από αυτά με δική τους ετικέτα που έγιναν πολύ γνωστά στη βόρεια Ελλάδα.

Εξάλλου το εισαγωγικό μήνυμα που είχε αφήσει ο τραγουδιστής στη σελίδα του αγροκτήματος farmkarras τα λέει όλα για την φάρμα του: «Όταν δίνεις αφοσίωση και αγάπη σε αυτό που κάνεις δεν μπορεί το αποτέλεσμα να μην είναι τέλειο!!».

Ο Bασίλης Καρράς είχε αφοσιωθεί τόσο στην φάρμα του, το προσωπικό του ησυχαστήριο στο χωριό του, στην οποία δεν είχε μόνο καλλιέργειες αλλά και παραδοσιακά σπίτια, χτιστούς φούρνους, μια τεχνητή λίμνη και ένα καφενείο-παντοπωλείο στο κέντρο της αγροτικής του έκτασης.

Το προϊόν για το οποίο ο ίδιος ήταν πάρα πολύ περήφανος και το δήλωνε διαρκώς και δημόσια ήταν το έξτρα παρθένο ελαιόλαδό του. Το βιολογικό αυτό προϊόν κυκλοφορεί με την ετικέτα «Karras», το οποίο έλαβε διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς, δύο χρυσά και δύο ασημένια βραβεία σε Αγγλία και Καναδά, και είναι γνωστό για την πλούσια γεύση και τα οφέλη του για την υγεία.

«Σημαντικά οφέλη για την υγεία»: Το προϊόν για το οποίο δήλωνε περήφανος ο Βασίλης Καρράς

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.