«Η σχέση τους μετρά μήνες»: Ο Άρης Σοϊλέδης σε περιπτύξεις με νέα συνοδό μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά (Pics)

«Ήσουν σε όλα πολύ μικρός»: Απίστευτη διαδικτυακή επίθεση της Μαρίας Αντωνά στον Άρη Σοϊλέδη (Pic)

Αδιανόητο ξέσπασμα με υποψίες χακαρίσματος του λογαριασμού της δημοσιογράφου.

Όλοι περίμεναν τη Μαρία Αντωνά να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Άρη Σοϊλέδη, όταν εκείνη επέστρεφε από το Survivor, τα πράγματα όμως στράβωσαν για το ζευγάρι που χώρισε οριστικά με τους δυο τους να παίρνουν ξεχωριστούς δρόμους και εκείνον όλα να δείχνουν ότι έχει προχωρήσει στη ζωή του με τη νέα του σύντροφο.

Οι πρωινές εκπομπές ασχολήθηκαν με τον χωρισμό του πρώην ζευγαριού αλλά και τις πρώτες φωτογραφίες από τις κοινές εξόδους του Άρη Σοϊλέδη με τη νέα του σύντροφο, με τις παρουσιάστριες των εκπομπών να ρίχνουν υπονοούμενα από πληροφορίες πως η νέα σύντροφος του πρώην ποδοσφαιριστή είναι ο τρίτος άνθρωπος εδώ και μήνες και ευθύνεται για τον χωρισμό του πρώην παίκτη Survivor με τη Μαρία Αντωνά.

Η Μαρία Αντωνά ξέσπασε σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας πολλές φορές ένα Insta story που επιτίθεται στον πρώην σύντροφό της, αφήνοντας μάλιστα υπονοούμενα για τις επιδόσεις του στο… κρεβάτι.

«Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου! Απορώ πως ήμουν μαζί σου τόσα χρόνια. Έπρεπε να πάρω κι εγώ μάλλον έναν άντρα στο κρεβάτι μου για να το καταλάβω. Και κατάλαβα. Ήσουν σε όλα πολύ μικρός».

«Ήσουν σε όλα πολύ μικρός»: Απίστευτη διαδικτυακή επίθεση της Μαρίας Αντωνά στον Άρη Σοϊλέδη (Pic)

Κανείς δεν είναι ακόμα σίγουρος αν πρόκειται για την ίδια τη δημοσιογράφο που ανάρτησε αυτά τα stories καθώς ο αριθμός των φορών που τα ανέβασε αφήνουν πολλές πιθανότητες ο λογαριασμός της να έχει χακαριστεί.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.