2 χρόνια μετά τη Eurovision: Αγνώριστος σήμερα ο Ιταλός Damiano που προκάλεσε... ντελίριο στις Ευρωπαίες (Pics)

Με μουστάκι και νέα εικόνα: Η απίστευτη μεταμόρφωση του Ιταλού Damiano 3 χρόνια μετά τη νίκη του στη Eurovision (Pics)

Nτεμπούτο για τη νέα του εμφάνιση.

Ο Damiano David και το συγκρότημά του, οι Ιταλοί Måneskin, άφησαν με ανοιχτό το στόμα όλη την Ευρώπη όταν κατάφεραν να κερδίσουν την 65η έκδοση του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2021 με ένα χαρντ ροκ κομμάτι που έκανε όλους τους eurofans να χορεύουν και να χτυπιούνται στους ρυθμούς του τραγουδιού Zitti e buoni.

Μέσα στα τρία χρόνια που πέρασαν οι Måneskin έκαναν παγκόσμια επιτυχία, ήταν υποψήφιοι για πολλά διεθνή βραβεία και ο Damiano από τραγουδιστής του δρόμου και των talent shows έγινε παγκόσμιο ροκ είδωλο με εκατομμύρια θαυμαστές που τον ακολουθούν όχι μόνο για τις φωνητικές του ικανότητες αλλά και για το στυλ του αλλά φυσικά και για την φυσική του ομορφιά και γοητεία.

Ο Damiano το 2024 είναι περιζήτητος, οι τυχεροί θα τον δουν με τους Måneskin το καλοκαίρι στη μεγάλη συναυλία που θα δώσει στην Αθήνα, πιο πρόσφατα όμως τον είδαμε λίγες ημέρες πριν στο Met Gala όταν εμφανίστηκε λίγο διαφορετικός. Ο Ιταλός που παίζει συχνά με την εμφάνισή του, τα μαλλιά του, χρώμα και μήκος, αυτήν την φορά εμφανίστηκε με πυκνό μουστάκι.

Μάλιστα στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε στο Instagram του τόνισε ότι το μουστάκι αυτό έκανε ντεμπούτο στο Met gala.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.