Χωρισμός και block για Νίκο Παππά και Βάλια Χατζηθεοδώρου - Δεν ακολουθιούνται πια στο instagram

Χωρισμός και block για Νίκο Παππά και Βάλια Χατζηθεοδώρου – Δεν ακολουθιούνται πια στο instagram

Όσα έγιναν γνωστά.

Χωριστούς δρόμους φέρονται να αποφάσισαν να τραβήξουν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς και η 31 ετών παρουσιάστρια Βάλια Χατζηθεοδώρου, οι οποίοι μπορεί να πέρασαν μαζί τις διακοπές του Πάσχα, αλλά πλέον δεν ακολουθιούνται καν στο instagram.

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδες στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» του OPEN, οι δυο τους όχι μόνο δεν ακολουθιούνται πια στη γνωστή διαδικτυακή πλατφόρμα, μα επιπλέον έχουν εξαφανιστεί και τα likes που είχαν κάνει ο ένας στον άλλο, πράγμα που σημαίνει πως πιθανότατα το ζευγάρι έχει προχωρίσει και σε block.

«Υπάρχει μία έντονη φημολογία ότι η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο σύντροφός της δεν είναι πια μαζί. Δεν ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram. Και επειδή έχουνε σβηστεί και τα likes, ίσως δεν μιλάμε μόνο για unfollow αλλά μιλάμε για block. Αυτό δείχνει ότι μάλλον κάτι έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες γιατί ήταν μαζί στην Πάρο το Πάσχα», είπε χαρακτηριστικά ο Γεωργιάδης για τον Νίκο Παππά και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου στον αέρα του OPEN.

Σημειώνεται πως η αποκάλυψη πως οι δυο τους είναι ζευγάρι έλαβε χώρα τον περασμένο Ιανουάριο. «Πολύ συνειδητά, δεν θέλω ακόμη να πω κάτι. Τα ξέρετε, τα έχετε γράψει. Όλα καλά είμαι μια χαρά», είχε δηλώσει τότε η Βάλια.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.