Τέλος και επίσημα η Μαρία Αντωνά: Οι νέες φωτογραφίες του Άρη Σοϊλέδη με την καινούργια του σύντροφο (Pics)

Τέλος και επίσημα η Μαρία Αντωνά: Οι νέες φωτογραφίες του Άρη Σοϊλέδη με την καινούργια του σύντροφο (Pics)

Τι ενόχλησε τον πρώην παίκτη του Survivor.

Παρότι το όνομά του, μετά και τον επίσημο χωρισμό του με τη Μαρία Αντωνά, συζητιέται ακόμα στις πρωινές εκπομπές, ο Άρης Σοϊλέδης φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω του το κεφάλαιο της επταετούς σχέσης του με τη δημοσιογράφο και έχει προχωρήσει τη ζωή του με τη νέα του σύντροφο.

Ο πρώην παίκτης του Survivor δεν κρύβει πλέον τον έρωτά του και οι δημόσιες εμφανίσεις του έφτασαν μέχρι το σημείο των κοινών διακοπών με την κοπέλα που βρίσκεται στο πλευρό του..

Το Happy Day εξασφάλισε φωτογραφίες από τις κοινές πασχαλινές διακοπές του ζευγαριού στη Μύκονο και μάλιστα η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με τον πρώην ποδοσφαιριστή και την ενόχλησή του για όσα ακούγονται.

«Ο Άρης επικοινώνησε μαζί μου. Την προηγούμενη φορά που έγιναν κάποια σχόλια και από εμάς για το πότε ξεκίνησε αυτή η σχέση, ο Άρης επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε ότι δίνει το λόγο της τιμής του ότι δεν σύναψε κάποια σχέση πριν χωρίσει και ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τη Μαρία. Και επίσης ότι δεν του αρέσει να ακούγονται διάφορα.

Ωστόσο αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν ότι υπάρχει μία παρέα στη ζωή του. Τώρα, το τι συμβαίνει, αν είναι μια σχέση στο ξεκίνημα, αν είναι μία φίλη του… Είναι πάντως το ίδιο κορίτσι με το οποίο τον είχαν απαθανατίσει και στο θέατρο. Τώρα το πόσο καιρό υπάρχει αυτό το κορίτσι στη ζωή του το τι συμβαίνει μεταξύ τους δεν το ξέρω. Το εξασφάλισε η εκπομπή μας. Επέστρεφαν από τη Μύκονο. Και φαντάζομαι πως όταν επιλέγεις τη Μύκονο για προορισμό δεν κρύβεσαι.

[…] Σε μία σχέση δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί. Εγώ όφειλα να μεταφέρω αυτό που μου είπε. Μου δεσμεύτηκε ότι όσο ήταν με τη Μαρία ήταν σωστός, πιστός… Και δεν του αρέσει αυτό που κυκλοφορεί εναντίον του, ότι δεν ήταν έντιμος απέναντί της», τόνισε η παρουσιάστρια του Happy Day.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.