Δολοφονία Γιάννη Μακρή | Εκτέλεσαν τον μάρτυρα κατηγορίας των δραστών που τους αναγνώρισε (Vid)

Δολοφονία Γιάννη Μακρή | Εκτέλεσαν τον μάρτυρα κατηγορίας των δραστών που τους αναγνώρισε (Vid)

Η υπόθεση έχει πάρει απρόσμενη τροπή.

Αναπάντεχη τροπή έχει πάρει η υπόθεση της δολοφονίας του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή. Ο άνδρας έπεσε νεκρός έπειτα από ενέδρα που του είχαν στήσει έξω από το σπίτι του στη Βούλα τον Οκτώβριο του 2018 με 9άρι πιστόλι.

Σε πρώτο βαθμό ο 32χρονος κατηγορούμενος ως εκτελεστή του επιχειρηματία Γιάννη Μάκρη καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, επιπλέον ποινή 18 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 1000 ευρώ για οπλοχρησία και οπλοφορία. Σε ποινή κάθειρξης 10 ετών, για απλή συνέργεια στο έγκλημα, καταδικάστηκε ο 36χρονος αδελφός του.

Στους κατηγορούμενους δεν αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά.

Η δίκη συνεχίζεται σε δεύτερο βαθμό ωστόσο σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του Γιάννη Μακρή έχει δολοφονηθεί ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας. Όπως είπε ο Γιάννης Μαρακάκης στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ο μάρτυρας που αναγνώρισε τους δύο κατηγορούμενους δολοφονήθηκε μία εβδομάδα χωρίς μάλιστα να προλάβει να καταθέσει.

«Συνεχίζεται τη Δευτέρα η δίκη σε δεύτερο βαθμό, κατά των δύο κατηγορουμένων, ο οποίοι έχουν καταδικαστεί, ο ένας μεν ο αυτουργός με ισόβια, και ο άλλος με κάθειρξη 10 ετών για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή το 2018 στη Βούλα.

Ο δολοφονηθείς μάρτυρας, δεν είχε κληθεί τώρα, είχε ήδη εισφέρει με την κατάθεσή του στην δίκη, όμως ήταν ο άνθρωπος που ήταν στο βασικό περιβάλλον των δραστών και είχε αναγνωρίσει το άτομο που δολοφόνησε τον Γιάννη Μακρή. Είναι σε κοντινό σημείο η δολοφονία του μάρτυρα και το γεγονός ότι ξεκινά η δίκη σε δεύτερο βαθμό» τόνισε ο Γιάννης Μαρακάκης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.