Η απάντηση της οικογένειας Δασκαλάκη στο δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» περί δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας με τοξικό αέριο

Η απάντηση της οικογένειας Δασκαλάκη στο δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» περί δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας με τοξικό αέριο

Πανικός έχει προκληθεί εδώ και λίγη ώρα μετά από ρεπορτάζ των Άριας Καλύβα και Δημήτρη Πώποτα που ανέφερε πως η 9χρονη Τζωρτζίνα δολοφονήθηκε.

Αναστάτωση έχει προκαλέσει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας protothema.gr που κάνει λόγο για ιατροδικαστική έρευνα η οποία καθιστά τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας ως δολοφονία.

Το ρεπορτάζ των Δημήτρη Πώποτα και Άριας Καλύβα θέλει την Τζωρτζίνα να έχει αλλοίωση στο ρινικό οστό της, κάτι που σημαίνει ότι εισέπνευσε τοξικό ή δηλητηριώδες αέριο. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν επιβεβαιώνεται από τους ιατροδικαστές που εμπλέκονται στην έρευνα, οι οποίοι προχώρησαν άμεσα σε σχετική ανακοίνωση-διάψευση.

Από την πρώτη στιγμή έχει υπάρξει προσέγγιση στους γονείς των τριών κοριτσιών και στους δικηγόρους τους από μέσα της Πάτρας και της Αθήνας.

«Δεν μας έχει ειδοποιήσει κανείς. Δεν έχουμε γνώση κανενός αποτελέσματος ακόμη», δήλωσαν οι δύο δικηγόροι της οικογένειας, ενώ κάτι αντίστοιχο είπε στο ραδιόφωνο ΤheBest ο Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας των τριών παιδιών, που δεσμεύτηκε για νομικές διαδικασίες και ανέφερε ότι επιχειρεί να έρθει σε επαφή με τον ιατροδικαστή, χωρίς επιτυχία.

«Δεν ξέρουμε ακόμη τίποτα για αυτό. Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε για να ενημερωθούμε. Κατά πάσα πιθανότητα δεν ισχύει», είπε χαρακτηριστικά.

Μετά απ΄αυτά πάντως, το protothema.gr δεν έχει αποσύρει το ρεπορτάζ του και επιμένει στο ότι μετά από ένα μήνα ερευνών, οι εξετάσεις δείχνουν πως έχουμε να κάνουμε με δολοφονία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θανάσης Κατερινόπουλος είχε πει σε εκπομπή στο YouΤube που ανέβηκε σήμερα, πως θεωρεί ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και περιμένει να το αποδείξουν και οι εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.