Δασκαλάκης Πισπιρίγκου

Η Πισπιρίγκου τη δήλωσε νεκρή μια μέρα πριν πεθάνει: Αυτή είναι η 67χρονη σπιτονοικοκυρά της (Pic)

Το δελτίο του MEGA δημοσίευσε μια φωτογραφία της από το 2007.

Εκτός από τα τρία κορίτσια, τη Μαλένα, την Ίριδα και τη Τζωρτζίνα, τις τελευταίες ημέρες έχουν αρχίσει να υψώνονται σκιές στην Πάτρα και το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη και για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς τους, της 67χρονης Ευγενίας Κούτρα.

Υπάρχουν πάρα πολλά ερωτηματικά γύρω από το αν είχε περιουσία η συγκεκριμένη γυναίκα, σχετικά με το νοίκι που της πλήρωναν, με την αναπηρία της αλλά τον τρόπο που πέθανε.

Την ώρα που οι Αρχές έχουν επικεντρωθεί στα τρία παιδιά, αναμένεται να ανοίξει και ο φάκελος της σπιτονοικοκυράς, ώστε να διερευνηθούν τα αίτια θανάτου της.

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος έφερε στο φως ένα ντοκουμέντο, μια φωτογραφία της συγκεκριμένης γυναίκας από το 2007, όταν και ολοκλήρωσε τη θητεία της ως καθηγήτρια σε Εσπερινό Λύκειο. Τότε συνταξιοδοτήθηκε και ένα χρόνο μετά πέθανε ο άντρας της από ανακοπή.

Η 67χρονη, για την οποία υπάρχουν αναφορές πως είχε διαρκείς προστριβές με την Πισπιρίγκου για το ενοίκιο, ήταν καθηλωμένη σε καροτσάκι και στο διάστημα αυτό είχαν περάσει από δίπλα της τρεις γυναίκες που την φρόντιζαν, όπως είπε και ο Δασκαλάκης στη συνέντευξή του στον Πέτρο Κουσουλό.

Η Κούτρα πέθανε στις 12 Σεπτεμβρίου του 2020. Σύμφωνα, όμως, με τους συγγενείς της, η Πισπιρίγκου τους τηλεφώνησε να τους ενημερώσει για τον θάνατό της… μια ημέρα νωρίτερα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.