Ανατριχίλα: Αυτά είναι τα μακάβρια ευρήματα από το στομάχι του καρχαρία που κατασπάραξε τον 23χρονο Ρώσο (Vid)

Ανατριχίλα: Αυτά είναι τα μακάβρια ευρήματα από το στομάχι του καρχαρία που κατασπάραξε τον 23χρονο Ρώσο (Vid)

Οι επιστήμονες πριν ταριχεύσουν το ζώο άδειασαν τα σπλάχνα του.

Επίθεση από θηλυκό καρχαρία τίγρη δέχτηκε την περασμένη εβδομάδα ο 23χρονος Vladimir Popov, ρωσικής καταγωγής, που ζούσε στην Αίγυπτο, με τα φρικιαστικά βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο να τον δείχνουν να εξαφανίζεται κάτω από το νερό, ενώ ούρλιαζε για βοήθεια στον πατέρα του που τον παρακολουθούσε από την ακτή να πεθαίνει μπροστά στα μάτια του ανήμπορος να τον βοηθήσει.

Ο καρχαρίας λίγο αργότερα αιχμαλωτίστηκε από Αιγύπτιους και σκοτώθηκε από τα χτυπήματα ανθρώπων που είχαν μαζευτεί στην παραλία της παραθαλάσσιας πόλης Χουργκάντα, η οποία αποτελεί δημοφιλές θέρετρο στις ακτές της Ερυθράς Θάλασσας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post ειδικοί επιστήμονες από το Ινστιτούτο Θαλάσσιων Επιστημών της Αιγύπτου που άνοιξαν το ζώο προκειμένου να το ταριχεύσουν και να βάλουν ως έκθεμα τον καρχαρία σε προθήκη στο μουσείο του Ινστιτούτου, στη διαδικασία αφαίρεσης των σπλάχνων του βρήκαν λείψανα που αντιστοιχούν στο πάνω μέρος του σώματος του 23χρονου που δέχθηκε τη φονική επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Al Arabiya, οι Αρχές της Αιγύπτου επιβεβαιώνουν ότι οι επιστήμονες έχουν βγάλει από το στομάχι του καρχαρία το κεφάλι του θύματος, το στέρνο του και τα χέρια του. Θυμίζουμε ότι το κάτω μέρος του σώματος του άτυχου νέου συλλέχθηκε από ψαράδες λίγο μετά την επίθεση του καρχαρία.

Ο πατέρας του 23χρονου ανέφερε ότι θα αποτεφρώσει τη σορό του γιου του και θα επιστρέψει τις στάχτες στη Ρωσία.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.