«Είναι καλό παιδί, είναι άρρωστο»: Συνελήφθη για... ναρκωτικά ο 63χρονος παιδόφιλος - Οι πρώτες δηλώσεις του αδερφού του (Vid)

«Είναι καλό παιδί, είναι άρρωστο»: Συνελήφθη για… ναρκωτικά ο 63χρονος παιδόφιλος – Οι πρώτες δηλώσεις του αδερφού του (Vid)

Όλη η δράση του 63χρονου και η εμπλοκή του με την υπόθεση του Κολωνού.

Στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μίλησε ο αδελφός του 63χρονου παιδόφιλου που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε ανήλικα κορίτσια και αποκάλυψε πως ο ίδιος και η μητέρα του δεν γνώριζαν τίποτα.

«Ζητάμε συγγνώμη, μας έκλεισε το σπίτι. Είναι καλό παιδί αλλά λίγο άρρωστος. Ζητάμε χίλια συγγνώμη. Δεν ήξερα τίποτα. Μας είχε πει “πάω εκδρομή με έναν φίλο μου στη Ζάκυνθο”. Στεναχωρηθήκαμε και εγώ και η μάνα μου, δεν ξέραμε τίποτα.

Είδαμε από την τηλεόραση ότι πρόκειται για αυτόν. Είχε φύγει την Πέμπτη με έναν φίλο του από τον ΟΣΕ και επειδή δεν έπαιρνε τηλέφωνο ανησυχήσαμε. Με πήρε το πρωί, στις 6:00, από το νοσοκομείο, από ένα διπλανό τηλέφωνο και μου λέει “άστα, έστειλα μια φωτογραφία σε μια ανήλικη και με χτυπήσανε και είμαι χάλια”. Ο αστυνομικός του φώναξε “κλείσε το τηλέφωνο ρε” και το έκλεισε. Δεν μιλήσαμε άλλο.

Έχει ψυχικές διαταραχές, αλλά δεν έχει χαρτί γιατρού. Του είπα “να πας στο γιατρό” “όχι”, λέει, “δεν πάω”.

Σας ζητάμε χίλια συγγνώμη. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι περνάμε εγώ και η μητέρα μου. Ολο το χωριό το έμαθε εδώ. Να του πείτε να πάει να ζητήσει συγγνώμη, να πέσει στα πόδια του πατέρα της 14χρονης. Να ζητήσει συγγνώμη και από το παιδί, να του πει “χίλια συγγνώμη, έκανα λάθος, παιδί μου».

Ο αδερφός του 63χρονου ερωτήθηκε και για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό και το γεγονός πως η ανήλικη κοπέλα τον αναγνώρισε ως βιαστή της:

«Δεν τα ήξερα αυτά, ούτε για την 12χρονη. Έβλεπε τηλεόραση και δεν είπε τίποτα. Έλεγα εγω΄”α το τέρας” και αυτός καθόταν και δεν μίλαγε καθόλου», δήλωσε ο αδερφός του 63χρονου.

Παράλληλα αυξάνονται οι μαρτυρίες για τον τρόπο δράσης του παιδόφιλου με μια γυναίκα να αποκαλύπτει το «modus operandi» του 63χρονου που σημείωνε το τηλέφωνό του, ένα άλλο γυναικείο όνομα κάθε φορά και διάφορα αισχρόλογα πάνω σε χαρτονομίσματα των 5 ευρώ που μοίραζε.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.