«Την ψάχνουν μέσα σε πηγάδια»: Το θρίλερ με την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια - Ο ρόλος του συντρόφου της και ο άνδρας από το Μπαγκλαντές που συνελήφθη

«Την ψάχνουν μέσα σε πηγάδια»: Το θρίλερ με την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια – Ο ρόλος του συντρόφου της και ο άνδρας από το Μπαγκλαντές που συνελήφθη

Θα πάρουν DNA από τους πέντε αλλοδαπούς που ήταν μαζί της λίγο πριν την εξαφάνισή της.

Τέσσερις ημέρες μετά την εξαφάνισή της από το σπίτι στην Κω στο οποίο βρέθηκε μετά το ρεπό της που είχε από το ξενοδοχείο του νησιού που δουλεύει, η νεαρή Αναστάζια δεν έχει δώσει σημάδια ζωής με τους δικούς της ανθρώπους να την ψάχνουν και να απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει.

Από τη Δευτέρα το κινητό της είναι απενεργοποιημένο και δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής. Σε αλερτ που έχουν εκδώσει τα πολωνικά μέσα αναφέρεται και ένα φρέσκο έγκαυμα που έχει στο χέρι της, ώστε να μπορέσει κάποιος να την αναγνωρίσει.

Η 27χρονη Πολωνή είναι εξαφανισμένη από τις 12 Ιουνίου, με τελευταίο άνθρωπο που την είδε να είναι ένας 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, στο σπίτι του οποίου πήγε η νεαρή κοπέλα αφότου είχε μεθύσει και στο οποίο βρίσκονταν και άλλοι συμπατριώτες του 32χρονου.

Ο 32χρονος έχει συλληφθεί και έχει ομολογήσει ότι είχε ερωτική επαφή με την Πολωνή με τη συναίνεσή της και αργότερα της άφησε σε χώρο λίγο έξω από το σπίτι του. Την ίδια ώρα, ίχνη πάλης εντοπίστηκαν σε έναν από τους πέντε αλλοδαπούς που βρίσκονταν με την κοπέλα το βράδυ της εξαφάνισης, με τις ελπίδες να βρεθεί ζωντανή να λιγοστεύουν δραματικά.

Οι αρχές βρίσκουν ύποπτο ότι ο 32χρονος έβγαλε εισιτήριο για να ταξιδέψει εκτός νησιού λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση της νεαρής Πολωνής. «Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά πιστεύω ότι η κόρη μου απήχθη», δηλώνει η μητέρα της.
Η περιοχή είναι γεμάτη πηγάδια με τις έρευνες για τον εντοπισμό της να συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς με την συνδρομή της ΕΛΑΣ, της Πυροσβεστικής και εθελοντικών ομάδων, καθώς και με την χρήση drone.

 

Η 27χρονη είχε ταξιδέψει στην Κω πριν ένα μήνα για να δουλέψει για την τουριστική σεζόν, σε ξενοδοχειακή επιχείρηση στο Μαρμάρι μαζί με τον 28χρονο σύντροφό της με τον οποίο είχε και την τελευταία επικοινωνία στις 10.30 το βράδυ της εξαφάνισής της.

Στο Missing Alert που εκδόθηκε από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την 27χρονη Πολωνή Αναστάζια – Πατρίτσια Ρουμπίνσκα αναφέρονται τα παρακάτω:

«Στις 12/06/2023, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κω, η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, 27 ετών, υπήκοος της Πολωνίας. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα στις 15/06/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο».

«Η Αναστάζια – Πατρίτσια Ρουμπίνσκα έχει ύψος 1,65 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια, μπλε γυαλιά ηλίου και έφερε ασημένιο σακίδιο πλάτης».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.