«...και πρέπει να φύγω απ' την Ελλάδα»: Αυτό είναι το σβησμένο SMS του Μπαγκλαντεσιανού αμέσως μετά τη δολοφονία της Αναστάζια που ανέκτησε το Εγκληματολογικό (Vid)

«…και πρέπει να φύγω απ’ την Ελλάδα»: Αυτό είναι το σβησμένο SMS του Μπαγκλαντεσιανού αμέσως μετά τη δολοφονία της Αναστάζια που ανέκτησε το Εγκληματολογικό (Vid)

Ποιες οι κινήσεις του μετά το στυγερό του έγκλημα.

Οι λεπτομέρειες γύρω από το στυγερό έγκλημα στην Κω, με θύμα την 27χρονη Αναστάζια, ξετυλίγονται ώρα με την ώρα καθώς τα στοιχεία από τα εγκληματολογικά εργαστήρια και την ανάκτηση δεδομένων από τις ηλεκτρονικές συσκευές θύματος και θύτη έχουν δέσει τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό ως δολοφόνο της Πολωνής.

Εκτός από το GPS και το στίγμα που έπιασε η μόνη κεραία κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή, δεδομένα που τοποθετούν τον δράστη στον χώρο όπου βρέθηκε τυλιγμένο σε σεντόνι και θαμμένο κάτω από κλαριά το σώμα της Αναστάζια, επιπλέον δεδομένα έρχονται στο φως μετά τη μελέτη του «καθαρισμένου» κινητού του δράστη.

Ο ίδιος νόμιζε ότι μπορούσε να σβήσει και να εξαφανίσει όλα τα στοιχεία που έκρυβε το κινητό του, μάλιστα έμπαινε στο διαδίκτυο ψάχνοντας εφαρμογές που διαγράφουν δεδομένα από ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ έβαζε άλλες στιγμές το κινητό του σε λειτουργία πτήσης.

Παρόλα αυτά υπάρχουν μηνύματα του στην προσπάθειά του να βρει ένα μέρος να κρυφτεί εκτός Ελλάδας που η τεχνολογία της ΕΛΑΣ βοήθησε να επανακτηθούν και ουσιαστικά να αποτελούν ομολογία του τι έκανε.

«Έκανα κάτι φρικτό και πρέπει να φύγω από την Ελλάδα» έγραφε μεταξύ άλλων το μήνυμα που έστειλε ο 32χρονος σύμφωνα με ρεπορτάζ του ALPHA σε δικούς του ανθρώπους στην Ιταλία. Τα μηνύματα και οι επικοινωνίες είχαν γίνει μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (18/6) έως και τις 04:30 τα ξημερώματα της Τρίτης (19/6).

Ο δράστης που δεν έχει σπάσει στην ανάκριση, μη αποδεχόμενος ούτε τον φόνο ούτε τον βιασμό, το πρωί της Τρίτης, 13 Ιουνίου, είχε καταγραφεί σε κάμερες ασφαλείας να πηγαίνει σε κατάστημα ανταλλακτήριο και να κάνει ανάληψη χρημάτων. Εκεί ρώτησε αν μπορούσε να βγάλει εισιτήριο, αλλά η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική. Το εισιτήριό του όμως για Ιταλία το έβγαλε από ταξιδιωτικό γραφείο λίγο αργότερα.
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.