Σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο: Kάμερα ασφαλείας κατέγραψε Μπαγκλαντεσιανό-Αναστάζια τη στιγμή που την ξεμονάχιαζε για να τη βιάσει και να τη σκοτώσει (Vid)

Σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο: Kάμερα ασφαλείας κατέγραψε Μπαγκλαντεσιανό-Αναστάζια τη στιγμή που την ξεμονάχιαζε για να τη βιάσει και να τη σκοτώσει (Vid)

To πρώτο από τα δύο βίντεο που τον πρόδωσαν.

Η ΕΡΤ και ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεραφέντης αποκάλυψαν μέσω του αποκλειστικού τους βίντεο και ρεπορτάζ τα στοιχεία ντοκουμέντα που δείχνουν την 27χρονη Αναστάζια μαζί με τον 32χρονο βασικό ύποπτο πάνω στην μηχανή του φεύγοντας την ώρα που φεύγουν από ρο σπίτι του το μοιραίο βράδυ στην Κω.

Είναι το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιουνίου και στο βίντεο φαίνονται ο Μπαγκλαντεσιανός μαζί με το θύμα να επιβαίνουν στη μηχανή που ο ίδιο οδηγεί, την ώρα που απομακρύνονται από την οικία του.

Η ώρα στην κάμερα ασφαλείας έδειχνε 00:08:16 μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, αλλά σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια της οικίας, το ρολόι πάει μία ώρα και εννέα λεπτά μπροστά, δηλαδή η πραγματική ώρα που φεύγουν από το σπίτι του 32χρονου, ήταν περίπου στις 22:59 το βράδυ Δευτέρας.

Τα στοιχεία και τα βίντεο – ντοκουμέντο οδήγησαν την αστυνομία στο σενάριο ότι ο βασικός ύποπτος μετέφερε την 27χρονη στις Αλυκές, την βίασε και αμέσως μετά την στραγγάλισε. Στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του προμηθεύτηκε σακούλες σκουπιδιών για να τυλίξει την σορό της και έφυγε σε ελάχιστα λεπτά πηγαίνοντας στον τόπο της δολοφονίας της νεαρής Πολωνής..

Το βίντεο ντοκουμέντο όμως δεν είναι ένα καθώς δύο ημέρες μετά το έγκλημα, ο 32χρονος φαίνεται να περνάει πεζός μπροστά από την ίδια κάμερα,  να κατευθύνεται προς το σημείο που φέρεται να διαπράχθηκε η δολοφονία και να επιστρέφει μετά από έντεκα λεπτά.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κω και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, αξιοποιώντας το οπτικό υλικό ταυτοποίησαν τον 32χρονο, ο οποίος δεν ομολόγησε ποτέ τον βιασμό και την δολοφονία της 27χρονης τουριστικής υπαλλήλου.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.