Πτώση Canadair: Tα τελευταία λόγια των 2 νεκρών πιλότων πριν τη συντριβή - Έγκυος η σύζυγος του 34χρονου (Vid)

Πτώση Canadair: Tα τελευταία λόγια των 2 νεκρών πιλότων πριν τη συντριβή – Έγκυος η σύζυγος του 34χρονου (Vid)

Ποιος άνθρωπος τους μίλησε τελευταία, λίγα λεπτά πριν την πτώση.

Τραγικό θάνατο βρήκαν οι δύο πιλότοι της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγας Μάχης του αεροσκάφους τύπου CL-215 , όταν το Canadair τους κατέπεσε κατά τη διάρκεια αεροπυρόσβεσης στον Πλατανιστό Καρύστου, στις 14:52.

Η Ελευθερία Σπυράκη από τον τόπο της τραγωδίας, στον Πλατανιστό, μετέφερε στο Open τα τελευταία λόγια των δύο πιλότων, ύστερα από επικοινωνία που είχε με πυροσβέστη ο οποίος είχε μιλήσει λίγα λεπτά πριν από τη μοιραία πτώση, μαζί τους.

«Είχαμε επικοινωνία μαζί τους, δεν μας ανέφεραν κανένα πρόβλημα στο αεροσκάφος. Μας είπαν “είμαστε έτοιμοι να επιχειρήσουμε. Πάμε για τελευταίο εφοδιασμό και φεύγουμε”. Λίγα λεπτά αφού μιλήσαμε μάθαμε από τον ασύρματο ότι το αεροσκάφος έπεσε.

Δεν μπορώ να πιστέψω πως πριν από λίγα λεπτά μιλούσα μαζί τους και έπειτα από 10 λεπτά ακριβώς έμαθα ότι το αεροσκάφος έπεσε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πυροσβέστης ο οποίος όπως ανέφερε η δημοσιογράφος βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

 

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o 34χρονος Χρήστος Μουλάς θα γινόταν για πρώτη φορά πατέρας, καθώς η σύζυγος του σμηναγού της πολεμικής αεροπορίας διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.