«Έλεγε στον πατέρα του ότι θα τη σκοτώσει»: Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας της 38χρονης από τον εν διαστάσει σύζυγό της στην Καλαμαριά (Vid)

«Έλεγε στον πατέρα του ότι θα τη σκοτώσει»: Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας της 38χρονης από τον εν διαστάσει σύζυγό της στην Καλαμαριά (Vid)

Προμελετημένο το έγκλημα.

Σοκαριστικές είναι οι συνεχείς αποκαλύψεις για τον 38χρονο γυναικοκτόνο αστυνομικό της Καλαμαριάς που το πρωινό της Τρίτης δολοφόνησε εν ψυχρώ την εν διαστάσει συζυγό του και μητέρα των δύο παιδιών του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης περίμενε να φύγουν τα δύο παιδιά -12 και 14 ετών- από το σπίτιμε το σχολικό και στη συνέχεια χτύπησε την πόρτα του σπιτιού της εν διαστάσει συζύγου του επί της οδού Κομνηνών στην Καλαμαριά. Όταν εκείνη του άνοιξε, την πυροβόλησε στην περιοχή της κοιλιάς με την καραμπίνα του -την οποία κατείχε νόμιμα- και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με μία σφαίρα στο κεφάλι.

Αιτία, το γεγονός πως ο ίδιος αδυνατούσε να δεχτεί τον χωρισμό τους.

Το πρώην ζευγάρι είχε πάρει συναινετικό διαζύγιο μερικούς μήνες πριν, με τους δυο τους, μάλιστα, να είχαν ρυθμίσει και τις μέρες και ώρες επικοινωνίας του 38χρονου με τα δύο παιδιά του. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως στο παρελθόν, το 42χρονο θύμα είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου ο πατέρας των παιδιών της να μην την πλησιάζει.

«Γνώριζα και την οικογένεια και το ζευγάρι. Υπήρχε πρόβλημα. Η γυναίκα του, τον έδιωξε από το σπίτι. Του είπε ότι δεν τον θέλει. Πήραν συναινετικό διαζύγιο. Δεν είχαν έντονες συγκρούσεις. Έπαιρνε τα παιδιά και μιλούσε μαζί τους. Του λέγαμε ότι πρέπει να φτιάξει τη ζωή του και να μην παρεκτρέπεται. Αυτή επέμενε πως δεν τον θέλει. Είχαν δυο αγόρια και είχε βγει απόφαση του δικαστηρίου για το πότε θα βλέπει ο πατέρας τα παιδιά.

Η καραμπίνα ήταν του πατέρα του. Ο ίδιος δεν είχε ούτε περίστροφο. Δεν τον πήραν χαμπάρι το πρωί όταν έφυγε από το πατρικό του. Έφυγε τα χαράματα. Την καραμπίνα την πήρε από χθες ισχυριζόμενος πως θα την καθαρίσει. Έλεγε στον πατέρα του ότι θα την σκοτώσει», δήλωσε on camera οικογενειακός φίλος.

Ο γυναικοκτόνος και αυτόχειρας αστυνομικός βρισκόταν σε κατάσταση υπηρεσίας γραφείου και άνευ όπλου, σύμφωνα με την κρίση της Ανώτατης Υγειονομικής Επιτροπής της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι τα δύο ανήλικα παιδιά τους βρίσκονται σε σοκ, ενώ. από την πρώτη στιγμή έχουν στο πλευρό τους ειδικούς ψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.