Θάνατος Μαίρης Χρονοπούλου: Το τραγούδι που ζήτησε από τον πρώην σύντροφό της, Νίκο Σταγόπουλο, να της βάλει να ακούσει πριν πεθάνει (Vid)

Θάνατος Μαίρης Χρονοπούλου: Το τραγούδι που ζήτησε από τον πρώην σύντροφό της, Νίκο Σταγόπουλο, να της βάλει να ακούσει πριν πεθάνει (Vid)

Φανερά συγκινημένος μίλησε για τη σπουδαία πρωταγωνίστρια.

Η είδηση του θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου γέμισε με θλίψη όχι μόνο τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και τους χιλιάδες θαυμαστές της μεγάλης πρωταγωνίστριας του θεάτρου, του σινεμά και της τηλεόρασης.

Για την αείμνηστη ηθοποιό μίλησε ένας από τους πρώην συντρόφους της, με τον οποία είχαν αναπτύξει μία σχέση αγάπης και συντροφικότητας. Ο ηθοποιός Νίκος Σταγόπουλος μίλησε στο Στούντιο 4 εμφανώς συγκινημένος.

«Θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να ζητήσω συγγνώμη από όλες τις άλλες εκπομπές και τα κανάλια γιατί ομολογώ ότι με τίμησαν και με έχουν καλέσει όλοι. Επέλεξα εσάς, ξέχωρα ότι είστε στο κρατικό κανάλι, γιατί σας συμπαθούσε ιδιαίτερα. Θα ήθελα μόνο σαν επίλογο να της αφιερώσω ένα τραγούδι γιατί την είχαμε συζητήσει αυτή την στιγμή.

Κάποια στιγμή ξέραμε ότι θα συμβεί αυτό το πράγμα. Μάλιστα, εγώ της έλεγα πως «θα φύγω πρώτος, μην ανησυχείς. Με είχε παρακαλέσει, όταν θα έρθει αυτή η στιγμή, να της βάλω ένα τραγούδι. Το “Άγγελος, αρχάγγελος” του Δημήτρη Μητροπάνου γιατί η Μαίρη ήταν μάγκας και σαν μάγκας ήθελε να φύγει πάνω απ’ όλα».

«Της άρεσε αυτό το τραγούδι, της άρεσε. Μέσα στα λόγια του θα βρείτε πολλά. Δεν ήθελα τόσο να το κοινοποιήσω όσο να της το κάνω πράξη. Να είσαι κοντά μου εκείνη την ώρα, να πιείς ένα κρασάκι, να καπνίσεις ένα τσιγάρο και να μου βάλεις αυτό το τραγούδι» είχε πει», δήλωσε φανερά συγκινημένος ο Νίκος Σταγόπουλος.

Στο παρελθόν ο ηθοποιός είχε μιλήσει για την πρώην σύντροφό του και σταρ Μαίρη Χρονοπούλου, στην εφημερίδα Espresso αναφέροντας:

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Espresso το 2010, ο Νίκος Σταγόπουλος είχε δηλώσει για τη Μαίρη Χρονοπούλου:

«Με τη Μαίρη είχαμε μια σχέση αγάπης και συντροφικότητας. Αλλά μετά από τόσα σκαμπανεβάσματα, που λες κι εσύ, και κυρίως λόγω του εκρηκτικού ταμπεραμέντου της (γέλια) φτάσαμε στο τέλος, χωρίς όμως παρατράγουδα. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί και η φθορά του χρόνου έφερε το τέλος. Είχα μεγαλώσει κι εγώ, παρουσιάστηκαν και τα γνωστά προβλήματα με την υγεία της, καταλαβαίνεις…

Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 που συνδεθήκαμε εκείνη ήταν μεν μια ώριμη γυναίκα γύρω στα πενήντα, αλλά καλοδιατηρημένη και πολύ εντυπωσιακή!

Για να καταλάβεις, στη σχέση μου με τη Μαίρη εκείνη ήταν η εικοσιπεντάχρονη κοπέλα κι εγώ ο πενηντάρης…

Εγώ, δόξα τω Θεώ, είχα ζήσει και γευτεί πολλά από τις ανέσεις της οικογένειάς μου. Δεν ήμουν το λαϊκό παιδί που πλεύρισε την πλούσια κυρία για τα ευκόλως εννοούμενα οφέλη. Επίσης όταν γνωριστήκαμε, εκείνη ήταν φυσικά μεγάλη σταρ του σινεμά και του θεάτρου, αλλά κι εγώ δεν ήμουν ένας πρωτόβγαλτος ηθοποιός που θα θαμπωνόταν από τη λάμψη της και θα τα έφτιαχνε μαζί της για να πάρει φως και δουλειές…»

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.