«Η αναπαραγωγή του DNA...»: Η ατάκα της Έλενας Ακρίτα για το παιδί που θέλουν να κάνουν Κασσελάκης - Tyler που την έκανε να αποθεωθεί (Pic)

«Η αναπαραγωγή του DNA…»: Η ατάκα της Έλενας Ακρίτα για το παιδί που θέλουν να κάνουν Κασσελάκης – Tyler που την έκανε να αποθεωθεί (Pic)

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση στο στρατόπεδο της Αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Είναι γνωστό πως το τελευταίο διάστημα δεν είναι το καλύτερο όσον αφορά στην εσωκομματική κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Στη συζήτηση μπήκε μάλιστα και η τοποθέτηση του νέου προέδρου του, Στέφανου Κασσελάκη, σχετικά με την προαίρεσή του να αποκτήσει δυο παιδιά -αγόρια-, με τον σύντροφό του, Τyler.

Σε ανάρτησή της, η βουλευτής Επικρατείας,  Έλενα Ακρίτα, η οποία έχει έναν γιο που απέκτησε μέσω υιοθεσίας, απευθύνεται στον Στέφανο Κασσελάκη, τονίζοντας: «Με όλο τον σεβασμό στην επιλογή σας, υπάρχουμε κι εμείς, οι μητέρες υιοθετημένων παιδιών, που δίνουμε χρόνια ολόκληρα αγώνα για να εξομαλυνθούν οι διαδικασίες υιοθεσίας και να αποκτήσουν οικογένεια όλα τα παιδιά που τη στερούνται».

Στη συνέχεια, σημειώνει πως «το ζητούμενο δεν πρέπει να είναι η αναπαραγωγή του DNA μας (και σιγά το DNA δηλαδή) αλλά η αγκαλιά, η στοργή και η προστασία σε ένα παιδί που ήδη βρίσκεται ανάμεσα μας». Μάλιστα, η βουλευτής σχολιάζει μόνη της την ανάρτησή της, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Για μένα το “θέλω δυο αγόρια” είναι άκρως προβληματικό. Και δεν θα στρογγυλέψω τα λόγια μου επειδή τον ψήφισα, έξω από τα δόντια τα έλεγα πάντα, δεν θα αλλάξω τώρα».

Δείτε το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για το οποίο η ίδια απέσπασε θετικότατα σχόλια:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.