Κακοποίηση Άννας-Μαρίας Βέλλη: O Άρης Μακρής απαντά για πρώτη φορά

Κακοποίηση Άννας-Μαρίας Βέλλη: O Άρης Μακρής απαντά για πρώτη φορά

«Επειδή κάποιος, σκόπιμα ή μη, άφησε να εννοηθεί πως έχω συμπεριφερθεί με κακοποιητική συμπεριφορά...».

Ήταν στα τέλη Νοέμβρη του 2021 όταν η Άννα – Μαρία Βέλλη είχε μιλήσει δημόσια για τη σωματική βία που είχε δεχτεί από πρώην σύντροφό της, δημοσιεύοντας παράλληλα φωτογραφίες του προσώπου της μετά τα χτυπήματα.

Η ίδια δεν είχε κατονομάσει τον άνδρα που την κακοποίησε κατ’ αυτόν τρόπο, το γεγονός όμως πως είπε πως ήταν μαζί του δύο χρόνια σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του Τζέιμς Καφετζή ο οποίος αποκάλυψε πως γνώριζε για ποιον μιλούσε η Άννα – Μαρία Βέλλη και πως πρόκειται για πολύ γνωστό πρόσωπο, οδήγησαν πολλούς στο συμπέρασμα πως η ίδια μιλούσε για τον Άρη Μακρή.

Οι δυο τους ήταν πράγματι δύο χρόνια μαζί, ωστόσο κανένα άλλο στοιχείο δεν υπήρχε που να τον «δείχνει» ως ένοχο, με τον ίδιο να αναγκάζεται τότε να διαψεύσει την εμπλοκή του στο συμβάν μπροστά στις κάμερες.

Τώρα, ο Μακρής βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο, ύστερα από απάντηση της Άννας Μαρίας Βέλλη σε χρήστη του διαδικτύου που θέλησε να μάθει αν ο άνδρας στον οποίο αναφερόταν τότε κάνει τώρα παρέα με πρώην δική της φίλη. Η Βέλλη απάντησε πως αυτό ισχύει και κάπως έτσι επικράτησε… χάος στα σχόλια, με τους ακολούθους της να υποθέτουν πως η ίδια αναφερόταν στον Άρη Μακρή.

Εξάλλου, αν και η ίδια έσβησε το επίθετο που περιείχε το μήνυμα, ήταν ξεκάθαρο τι ακριβώς έγραφε ο άνθρωπος που της έκανε τη συγκεκριμένη ερώτηση.

@amiyiamireal Σχετικα με το προηγουμενο τικ τοκ! Ολο το βιντεο στο κανάλι μου #amiyiamitube #fyp #xyzbca #fypシ #mpesfypgamw #xyzabc ♬ πρωτότυπος ήχος – Amiyiami

Ο ίδιος, ύστερα από πληθώρα διαδικτυακών επιθέσων που δέχτηκε, έδωσε την απάντησή του μέσα από μία μακροσκελή ανάρτηση στο instagram ρίχνοντας βολές στην πρώην σύντροφό του παρά το γεγονός πως… δεν ανέφερε καν το όνομά της.

«Τα τελευταία χρόνια πολύς κόσμος έχει συνδέσει το όνομά μου με μια δυσάρεστη είδηση επειδή κάποιος, σκόπιμα ή μη, άφησε να εννοηθεί πως έχω συμπεριφερθεί με κακοποιητική συμπεριφορά. Αυτό έχει ως συνέπεια να δέχομαι υβριστικά μηνύματα από κόσμο που πιστεύει ότι ο ισχυρισμός αυτός είναι αληθής, να έχω πρόβλημα στη δουλειά μου και εν τέλει εγώ μέσα μου, ψυχικά να βαραίνω για κάτι που ποτέ δεν θα τολμούσα να σκεφτώ, πόσο μάλλον να κάνω.

Χρόνια τώρα αρνιόμουν να πάρω θέση γιατί δεν ήθελα να δώσω συνέχεια σε μια φήμη που αρχικά δεν με κατονόμαζε, άρα και δεν με κατηγορούσε άμεσα και που τελικά δεν με άγγιζε, αφού δεν συνάδει με την πραγματικότητα. Για να είμαι ξεκάθαρος ακόμη και σήμερα δεν είμαι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη κατηγορία αφορά σε εμένα. Παρόλα αυτά, τα απόνερα αυτής έφτασαν σε εμένα και τους ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν, χωρίς να μπορώ πλέον να μένω αμέτοχος.

Προτείνω, και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου απ’ αυτό, να εξετάζουμε όσα ακούμε γιατί δυστυχώς ιερές και σημαντικές αξίες χάνονται και οι φωνές που πρέπει να ακουστούν αποδυναμώνονται. Αξίες που δεν πρέπει, θεωρώ, να τις φέρνουμε στα μέτρα τα δικά μας, αλλά να ανεβαίνουμε με κόπο και αλήθεια στα δικά τους», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Άννα – Μαρία Βέλλη, είχε δηλώσει -μεταξύ άλλων- για τον κακοποιητικό σύντροφό της:

«Στη διάρκεια της σχέσης μας αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί, προτού γίνει αυτό αποφάσισα να του καλύψω κάποια άλλα χρέη, καθώς είχε αφήσει απλήρωτα για πέντε μήνες ενοίκια, κοινόχρηστα και λογαριασμούς και το έκανα με χαρά γιατί ήθελα να τον βοηθήσω. Μου είχε πει πως όταν τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, θα μου τα επέστρεψε. Αυτά τα χρήματα δεν μου τα επέστρεψε μέχρι και σήμερα. Η πραγματικότητα άρχισε να μου ρίχνει αρχικά μικρές σφαλιάρες – πριν από αυτόν – και μετά μεγαλύτερες.

Αφού μείναμε μαζί, άρχισε να ψάχνει το κινητό μου και να βλέπει μηνύματα από παλιά μου σχέση. Όταν του απάντησα ‘το παρελθόν μου δεν σε αφορά’, εκεί έφαγα το πρώτο μου χαστούκι. Ένα βράδυ καθόμασταν και βλέπαμε ταινία, όταν, χωρίς προφανή λόγο, άρχισε να με κατηγορεί ότι φλερτάρω με έναν συνάδελφό μου. Όταν του είπα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, με κλείδωσε στο δωμάτιο, άρπαξε το κινητό μου και άρχισε να ψάχνει τα ‘πειστήρια’ της παράλληλης σχέσης μου.

Όταν δεν βρήκε κάτι, με ξεκλείδωσε από το δωμάτιο, συνέχισε να μου φωνάζει και να με βρίζει και εν τέλει πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε στο πάτωμα, με αποτέλεσμα αυτή εδώ τη φωτογραφία… Με τούτα και με κείνα, έχω αποφασίσει, όπως καταλαβαίνετε, ότι η σχέση αυτή δεν προχωράει άλλο.

Αποφασίζουμε να μείνω εγώ στο σπίτι γιατί αυτός δεν μπορεί να το συντηρήσει και του δίνω ένα μήνα να μαζέψει τα πράγματα του. Πάω να μείνω σε μια φίλη μου και γυρίζω 3 εβδομάδες μετά για να βρω το σπίτι στην ίδια κατάσταση. Αρχίζω τότε να μαζεύω εγώ τα πράγματα του. Όταν φτάνω σε ένα ηχείο, του λέω θα το κρατήσω εγώ γιατί εγώ το πήρα. Θέλει να το κρατήσει αυτός. Τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα. Παίρνει το κεφάλι μου και το χτυπάει στον τοίχο».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.