Θάνατος Άννας Παναγιωτοπούλου: Αντώνης και Ασπασία αποχαιρετούν τη Χριστίνα Μαρκάτου του «Ντόλτσε Βίτα» (Pics)

Θάνατος Άννας Παναγιωτοπούλου: Αντώνης και Ασπασία αποχαιρετούν τη Χριστίνα Μαρκάτου του «Ντόλτσε Βίτα» (Pics)

Oι συγκινητικές αναρτήσεις της Μαρίας Καβογιάννη και του Θανάση Ευθυμιάδη.

Σε ηλικία 76 ετών έφυγε από τη ζωή η Άννα Παναγιωτοπούλου σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό που την αγάπησε μέσα από τους ρόλους της στις επιτυχημένες παραγωγές των ’90s.

Μία εκ των μεγαλύτερων τηλεοπτικών επιτυχιών της ήταν αναμφίβολα το «Ντόλτσε Βίτα» του Mega, στο οποίο η ηθοποιός πρωταγωνίστησε έχοντας στο πλευρό της τον πρωτοεμφανιζόμενο τότε Θανάση Ευθυμιάδη.

Τόσο ο Ευθυμιάδης όσο και η Μαρία Καβογιάννη -οι τηλεοπτικοί Αντώνης και Ασπασία- είπαν το δικό τους «αντίο» στη Χριστίνα Μαρκάτου, μέσα από άκρως συγκινητικές αναρτήσεις.

«Ακριβώς 29 χρόνια πριν, τον Μάιο τού 1995, είχαμε κάνει το πρώτο μας γύρισμα για το Ντόλτσε Βίτα… Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς. Καλό σου ταξίδι…», έγραψε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στην κοινή του φωτογραφία με την Παναγιωτοπούλου την οποία ανήρτησε στο instagram.

Η Μαρία Καβογιάννη, από τη μεριά της, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Άννα μου… δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης γιατί αναστηθήκαμε όλοι μέσα από τους ρόλους σου,το ταλέντο σου και την γενναιοδωρία σου. Δεν θα ξεχάσω πόσο με στήριξες. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα…».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.