Το νέο βήμα-έκπληξη του Αλέξανδρου Ρήγα

Το νέο βήμα-έκπληξη του Αλέξανδρου Ρήγα

Με δική του εκπομπή ο γνωστός δημιουργός.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας ξεκινά εκπομπές στο Κανάλι Ένα 90,4.

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος από το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 και κάθε Σάββατο και Κυριακή, από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι, θα βρίσκεται στο στούντιο του Δημοτικού Ραδιοφώνου Πειραιά παρουσιάζοντας την εκπομπή “Gros Plan”. Μια εκπομπή γεμάτη με μουσική και τραγούδια από τον παγκόσμιο κινηματογράφο, το θέατρο και την τηλεόραση αλλά και άγνωστες ιστορίες από τα παρασκήνια και τους δημιουργούς.

Οι ακροατές του Καναλιού Ένα 90,4 θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν δύο ώρες γεμάτες με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια και soundtracks από όλα τα είδη μουσικής. Από ελληνικά και ξένα μιούζικαλ, μέχρι ροκ όπερες και κωμωδίες. Από θεατρικά έργα κλασικού ρεπερτορίου έως επιθεωρήσεις και από αγαπημένες ταινίες δράσεις και μυστηρίου, έως κομμάτια από επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, του τότε και του σήμερα.

Το νέο βήμα-έκπληξη του Αλέξανδρου Ρήγα

Παράλληλα, ο Ρήγας θα μοιράζεται με τους ακροατές μικρές, ανείπωτες ιστορίες και γαργαλιστικά μυστικά από τα παρασκήνια για σκηνοθέτες, ηθοποιούς, παραγωγούς, συγγραφείς, συνθέτες και στιχουργούς. Ιστορίες γύρω από τη δημιουργία και το ανέβασμα θεατρικών παραστάσεων ή τα γυρίσματα τηλεοπτικών και κινηματογραφικών έργων.

Την ίδια ώρα, θα φιλοξενεί στο στούντιο του Καναλιού Ένα 90,4 ιδιαίτερους καλεσμένους, με κοινό σημείο την αγάπη τους για το σινεμά, το θέατρο και την τηλεόραση, οι οποίοι θα μοιράζονται με τους ακροατές τις γνώσεις τους, τις ιστορίες τους, αλλά και τις προτάσεις τους για το χώρο της τέχνης του θεάματος και της μουσικής.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.