Η «Μάγισσα» έρχεται στον ΑΝΤ1 - Δείτε το πρώτο, καθηλωτικό trailer (Vid)

Η «Μάγισσα» έρχεται στον ΑΝΤ1 – Δείτε το πρώτο, καθηλωτικό trailer (Vid)

Υπερπαραγωγή που θα συζητηθεί.

Η πιο ακριβή και μεγάλη παραγωγή της ελληνικής τηλεόρασης, η «Μάγισσα» έρχεται τον Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1.

Η πολυαναμενόμενη σειρά φέρει την υπογραφή των Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρου Καλκόβαλη στο σενάριο και του Λευτέρη Χαρίτου στη σκηνοθεσία.

Πρόκειται για ένα αστυνομικό θρίλερ το οποίο διαδραματίζεται στη Μάνη το 1818. Ο Λευτέρης Χαρίτος θα έχει τη σκηνοθετική επιμέλεια, ενώ από νωρίς για τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε «κλειδώσει» η Έλλη Τρίγγου, που υποδυόταν την Ασημίνα στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Ρόλο στη σειρά θα έχει και ο Γιώργος Γάλλος αλλά και ο Αναστάσης Ροϊλός. Αμφότεροι πρωταγωνίστησαν στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1, που ολοκληρώθηκε την περασμένη σεζόν.

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο θα απολαύσουμε και τον Τάσο Νούσια, ο οποίος, μάλιστα, ξεκίνησε εντατικά μαθήματα ιππασίας προκειμένου να ανταποκριθεί άψογα στις ανάγκες του ρόλου.

Κάποια από τα γυρίσματα της σειράς εποχής, τα οποία έχουν ξεκινήσει πριν λίγο σε διάφορα μέρη της Ελλάδας (Mάνη, Μαραθώνα, Αθήνα κα), θα πραγματοποιηθούν στα Σπάτα, στον χώρο ο οποίος είχε ετοιμαστεί με σκηνικά και παρουσιαζόταν ως το χωριό Διαφάνι στις «Άγριες Μέλισσες».

Το σενάριο θα μας ταξιδέψει πίσω στο 1818 στη Μάνη, όπου οι διεργασίες της Ελληνικής Επανάστασης έχουν ξεκινήσει. Στη Μάνη, δύο οικογένειες, που χωρίζονται από μακροχρόνια βεντέτα, αποφασίζουν να ενωθούν για χάρη του επαναστατικού αγώνα.

Και το πρώτο trailer μόλις κυκλοφόρησε!

Δείτε το πρώτο trailer της «Μάγισσας»:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.