Είναι επίσημο: Το «Τμήμα Ηθών» επιστρέφει - Σε άλλο κανάλι και με άλλο όνομα

Είναι επίσημο: Το «Τμήμα Ηθών» επιστρέφει – Σε άλλο κανάλι και με άλλο όνομα

Ξανά με τον Μανούσο Μανουσάκη.

Πλήρης ήταν η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ τη νέα σεζόν στην ΕΡΤ. Πρόκειται για «Το δίχτυ», τη νέα κοινωνική-αστυνομική σειρά της δημόσιας τηλεόρασης που εμβαθύνει στα προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας.

Μια σειρά με τη σκηνοθετική ματιά του Μανούσου Μανουσάκη έρχεται λοιπόν το φθινόπωρο στην ΕΡΤ. Σε σκηνοθεσία Μανουσάκη και σενάριο του Βαγγέλη Γιαννίση, αποτελείται από έξι αυτοτελείς αστυνομικές ιστορίες (διάρκειας 80 λεπτών η καθεμία). Στο επίκεντρο βρίσκεται μία επίλεκτη ομάδα αστυνομικών της Γενικής Ασφάλειας, η οποία αναλαμβάνει την επίλυση σημαντικών και ειδικού ενδιαφέροντος υποθέσεων.

Ναι, είναι ένα… σύγχρονο «Τμήμα Ηθών», της τηλεοπτικής σειράς αυτοτελών επεισοδίων που προβλήθηκε από τους τηλεοπτικούς δέκτες του ANT1 τις σεζόν 1992-95. Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Μανουσάκη και παρουσίαζε μία ομάδα αστυνομικών του τμήματος ηθών που αναλαμβάνει την επίλυση διάφορων υποθέσεων. Κάθε επεισόδιο είχε διαφορετικό σεναριογράφο, σκηνοθέτη και ηθοποιούς που συμμετείχαν.

Σαν «Το δίχτυ» που αποτελείται θα από έξι αυτοτελής αστυνομικές ιστορίες (διάρκειας 80 λεπτών η καθεμία). Εκτός από την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους θα εμφανιστούν οι Θοδωρής Αθερίδης, Ορέστης Τζιόβας, Φιόνα Γεωργιάδη, Σπύρος Μαραγκουδάκης, Κατερίνα Κρανίδη και Αναστασία Γαλερού-Βλάσση.

Στην ουσία πρόκειται για λίγο διαφορετικό «Τμήμα Ηθών» από αυτό που πρότεινε πέρσι ο γνωστός σκηνοθέτης στον ΑΝΤ1 και τελικά δεν προχώρησε λόγω μπάτζετ.

 

 

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.