Η ΕΡΤ ετοιμάζει σειρά εποχής

Ανακατεύεται η τράπουλα στην ενημέρωση της ΕΡΤ

Ποια είναι τα σχέδια της δημόσιας τηλεόρασης.

Σημαντικές ανακατατάξεις αναμένεται να δούμε το προσεχές χρονικό διάστημα στα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ. Ήδη ο Ηλίας Σιακαντάρης αντικατέστησε τον Γιάννη Δάρα στο δελτίο ειδήσεων του σαββατοκύριακου.

Όμως οι αλλαγές δεν πρόκειται να σταματήσουν εδώ. Σύμφωνα με το nassosblog, η Αντριάνα Παρασκευοπούλου αποχωρεί από το κεντρικό δελτίο της δημόσιας τηλεόρασης. Η δημοσιογράφος αντικατέστησε την Δώρα Αναγνωστοπούλου που μετακόμισε στο Mega.

Το πιο πιθανό είναι η Αντριάνα Παρασκευοπούλου να εκφωνήσει το μεσημβρινό δελτίο των 15:00.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα το μεσημβρινό δελτίο σημειώνει υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης από τις περισσότερες ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού, καθώς και από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Το μεγάλο ερώτημα αφορά την αντικατάσταση της Αντριάνας Παρασκευοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Ο Δημήτρης Κοτταρίδης, σύμφωνα με το nassosblog, θα είναι ο νέος παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ. Η εξέλιξη αυτή φέρνει αλλαγές και στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού «Από τις… 6», αφού το δίδυμο Κοτταρίδης-Πιτταράς σπάει και ο δεύτερος συνεχίζει στην ίδια ζώνη με νέο παρτενέρ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης έχει ως στόχο να την καταστήσει ανταγωνιστική απέναντι στα ιδιωτικά κανάλια. Αυτός είναι και ο κύριος λόγο που στο πρόγραμμά της έχουν ενταχθεί ελληνικές σειρές με τη μυθοπλασία να ενισχύεται ακόμη περισσότερο τη νέα σεζόν.