ΣΚΑΪ: Με ενημερωτική εκπομπή ο Λιάγκας;

Αυτό είναι το μέλλον του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ

Τι θα κάνει ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

Ήταν από τις μεταγραφές που συζητήθηκαν στο τηλεοπτικό σκηνικό το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ο Γιώργος Λιάγκας μετά από έξι χρόνια στον ΑΝΤ1 μετακόμισε στον ΣΚΑΪ με διπλό μάλιστα ρόλο.

Ο γνωστός παρουσιαστής ήταν στο τιμόνι εκπομπής κάθε μεσημέρι ενώ ήταν και παρουσιαστής τηλεπαιχνιδιού. Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο αφού το guess my age κόπηκε πρόωρα λόγω χαμηλών επιδόσεων στους πίνακες τηλεθέασης. Ο ίδιος βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω των απρεπών σχολίων που ακούστηκαν στην μεσημεριανή εκπομπή που παρουσιάζει για την υπόθεση της παρενόχλησης φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.

Η εκπομπή κόπηκε για μια εβδομάδα από το ΕΣΡ και το κανάλι τιμωρήθηκε με πρόστιμο 150 χιλιάδες ευρώ. Η υπόθεση αυτή ήταν αρκετή για να ραγίσει το γυαλί ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tinasmess.gr ο Γιώργος Λιάγκας δύσκολα θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο κανάλι του Φαλήρου. Παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου δύσκολα θα αξιοποιηθεί στο νέο πρόγραμμα.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα ο δημοσιογράφος είτε θα παραμείνει στο… πάγκο όπως συνέβη και με τον ΑΝΤ1 είτε θα λυθεί το συμβόλαιο του κοινή συναινέσει. Πάντως η δυσαρέσκεια του ΣΚΑΪ προς το πρόσωπό του φάνηκε και την περίοδο της καραντίνας όπου αν και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του σταθμού, τελικά δεν αξιοποιήθηκε.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.