Σφοδρή επίθεση Soulas Glamorous σε Παπαδοπούλου: «Θα μιλήσω!» - Οι αναρτήσεις που «καίνε» την Ευρυδίκη του Survivor (Pics)

Σφοδρή επίθεση Soulas Glamorous σε Παπαδοπούλου: «Θα μιλήσω!» – Οι αναρτήσεις που «καίνε» την Ευρυδίκη του Survivor (Pics)

Επιθέσεις επί προσωπικού για πρώτη φορά.

Μια επίθεση επί προσωπικού χωρίς έλεος ξεκίνησε το προφίλ της Soula Glamorous από το Instagram με θύμα την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία πρόσφατα μπήκε μαζί με τους νέους παίκτες στο Survivor All Star.

Η διαδικτυακή περσόνα παρότι στο παρελθόν έχει στηρίξει την Ευρυδίκη, από την εποχή του «Μy Style Rocks» και μετά, αυτή τη φορά ξέσπασε με μία σειρά από insta stories στα οποία ανέβαζε φωτογραφίες της Ευρυδίκης και πρόσθετε μη κολακευτικές λεζάντες στις οποίες χαρακτήριζε την παίκτρια μυθομανού, ότι φοράει μάσκα και ότι είναι το ψέμα το ίδιο, προσθέτοντας emoji εμετού.

«Αρκετά με το θέατρο. Γυρίζει η ΣΟΥΛΑ η παλιά το έχετε καταλάβει καιρό τώρα. Απλά θα είναι πιο κακιά από ποτέ, άντε γιατί αέρα πήραμε.
Για Ευρυδίκη που ξέρετε πόσο έχω στηρίξει θα μιλήσω όταν πρέπει για το τι είναι. Όσο και να ρωτάτε στα μηνύματα θα βγει η αλήθεια για το φεικ της.
Καλά που ήρθες στο All Star να πέσει η μάσκα σου και να δει ο κόσμος όλος τι είσαι.
Τόσο μυθομανού που είναι θα τους κάνει άνω κάτω.
Το ψέμα το ίδιο», έγραψε στο Instagram η Σούλα Γκλάμορους.

 

 

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.