«Είναι σα να δείχνετε το πουλί μου»: Φανερά εκνευρισμένος ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα του «Καλό Μεσημεράκι» (Vid)

«Είναι σα να δείχνετε το πουλί μου»: Φανερά εκνευρισμένος ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα του «Καλό Μεσημεράκι» (Vid)

Απάντησε στην κριτική με δηκτικό τρόπο.

Ο χαρακτηρισμός «καημένοι» από τον Νίκο Μουτσινά για κάποιους ρεπόρτερς πρωινών εκπομπών που περιμένουν σελέμπριτις για να πάρουν δηλώσεις, άναψε φωτιά στις αρχισυντάκτριες αυτών των εκπομπών, με τον ίδιο να απαντάει στους σχολιασμούς που έκαναν τα πρωινάδικα για τον ίδιο και όσα είπε.

Θυμίζουμε ότι η αρχική δήλωση του παρουσιαστή στην εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι» ήταν «Είναι οι καημένοι οι άνθρωποι, οι δημοσιογράφοι έξω. Καημένοι είναι, δε φταίνε. Ξεροσταλιάζουν μήπως τους πούμε κάτι και μετά τρέχουμε εμείς στο δρομάκι».

Στη σημερινή του τοποθέτηση ο Νίκος Μουτσινάς ξεκίνησε λέγοντας: «Δεν είπα ότι είναι καημένα τα παιδιά. Κρίμα είπα που τα στέλνουν και περιμένουν έξω. Επίσης, τη προηγούμενη φορά δεν ήταν που παίξανε το πλάνο με το αυτοκίνητο; Τι είναι αυτό το πράγμα; Είναι πολύ προσωπικό. Είναι σαν να δείχνετε το πουλί μου. Είναι πολύ προσωπικό. Τέλος πάντων, ευχαριστώ πάρα πολύ την κουμπάρα μου (Ελεονώρα Μελέτη) και τη Δανάη Μπάρκα.

Μετά το δεύτερο απόσπασμα από την εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου ο παρουσιαστής πρόσθεσε: «Έχει αλλάξει κάτι στην εκπομπή των παιδιών; Αρχισυντάκτης; Οκ, εντάξει. Γιατί θυμάμαι ότι τα παιδιά ήταν πολύ γλυκά. Τώρα εδώ νόμιζα ότι μπήκε η Βάσια, τοξικούλα. Πάντως, δε μίλησα για τους δημοσιογράφους. Είμαι πολύ προσεκτικός με τους δημοσιογράφους, με το “καημένους” που το είπατε και το εξηγήσατε αλλά το είχα ήδη εξηγήσει. Μίλησε για το ότι πρέπει να σεβόμαστε κάποιον όταν ζητάει κάτι. Είναι τόσο απλό.

Υπάρχουν άνθρωποι στη showbiz που θέλουν πάρα πολύ την κάμερα, θέλουν να τους ψάξεις, να τους βρεις και να μιλήσουν. Το γουστάρουν, χαλάλι τους. Όταν ο άλλος σου λέει δε θέλω όμως, δε χρειάζεται να γίνει αυτή η υπερανάλυση. Μη σας κάνει εντύπωση. Χορτασμένοι είμαστε. Πόσες κάμερες έχω; Έξι; Λένε ότι αφήνω υπονοούμενα. Αφήνω υπονοούμενα ναι, την ίδια στιγμή όμως λέω να μη στείλετε κάμερα. Μην ακούτε μόνο το μισό».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.