«Μαμάκα να φάω βασιλικό;»: 35χρονος πήρε τηλέφωνο τη μητέρα του στο First Dates και τα πράγματα έγιναν εξαιρετικά άβολα (Vid)

«Μαμάκα να φάω βασιλικό;»: 35χρονος πήρε τηλέφωνο τη μητέρα του στο First Dates και τα πράγματα έγιναν εξαιρετικά άβολα (Vid)

«Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα 35 χρονών μαντράχαλος, δεν ξέρω…»

Ένα παράδοξο περιστατικό σημειώθηκε στο «First Dates» Που προβλήθηκε την Παρασκευή το ο ποίο έγινε και viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, δυο από τους παίκτες, ο Παναγιώτης και η Ερωφίλη, βγήκαν για το καθιερωμένο δείπνο του τηλεπαιχνιδιού γνωριμιών, αλλά όταν έφτασε η ώρα να παραγγείλουν μία αμήχανη στιγμή έκανε την παίκτρια να νιώσει αμήχανα. Ο Παναγιώτης πήρε τηλέφωνο τη μητέρα του, προκειμένου να τη ρωτήσει για τις αλλεργίες του, ώστε να είναι σίγουρος αν μπορεί να φάει φρέσκο βασιλικό. «Έλα μαμάκα, φρέσκο βασιλικό μπορώ να φάω ή έχω κάποια αλλεργία;» ρώτησε. Στη συνέχεια, έδωσε το τηλέφωνο και στην Ερωφίλη, η οποία παρόλο που ένιωσε άβολα δεν το έδειξε και μίλησε με τη μητέρα του.

«Τις αλλεργίες μου τις ξέρει μόνο η μαμά μου» εξήγησε με την Ερωφίλη να του λέει: «Θα έπρεπε να τις ξέρεις και εσύ». «Δεν τις ξέρω γιατί μέχρι τώρα με φρόντιζε αυτή κυρίως» απάντησε. «Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα 35 χρονών μαντράχαλος, δεν ξέρω» είπε στην κάμερα του παιχνιδιού αργότερα, η παίκτρια, εμφανώς προβληματισμένη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.