Και πολύ άργησε: Ώρα Αλέξανδρου Τσουβέλα…

Και πολύ άργησε: Ώρα Αλέξανδρου Τσουβέλα…

Oι τηλεοπτικές προτάσεις της επιστροφής του.

Στην εκπομπή Καλοκαίρι#yes μίλησε ένας από τους καλύτερους νέους stand up κωμικούς, o Aλέξανδρος Τσουβέλας. Ο πρώην παρουσιαστής του Taxi διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους του δημιουργικά, παραμένει στην εκπομπή Στο Πλεκτό της Cosmote TV, όμως έχει προτάσεις και από ελεύθερα κανάλια.

«Μου έγιναν κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις, κοιτάω τι μπορεί να μου προσφέρει, τι μπορεί να μου αφαιρέσει, τα βάζω όλα πάντα σε μια ζυγαριά», είπε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας

«Δεν επιτρέπω σε κάποιον να μου κάνει κάποια παρατήρηση. Δεν τους αφορά ο τρόπος που εγώ αντιλαμβάνομαι κάποια θέματα και ο τρόπος που θα κάνω ένα κωμικό πέρασμα σε όλο αυτό. Λέω αυτό που νιώθω, αυτό που πιστεύω. Σε άλλους είναι αποδεκτά και άλλοι μπορεί να ξινίσουν. Εδώ είμαστε να διαφωνούμε. Το θέμα είναι να μιλάμε όταν έχουμε βήμα, χωρίς να προσβάλλουμε. Να εκφραζόμαστε κι ας ερχόμαστε σε αντιπαράθεση – δεν έχει σημασία – όλο αυτό θα μας κάνει καλύτερους, το πιστεύω», τόνισε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας για τη δουλειά του.

Το εξαιρετικό του χιούμορ, η ανταπόκριση που είχε ιδιαίτερα στα νεανικά κοινά και η φρεσκάδα της κωμωδίας του τον κάνουν έναν από τους πιο περιζήτητους comedians, όχι μόνο της γενιάς του, με εκατομμύρια θεάσεις στα βίντεό του στα social media και sold out παραστάσεις στα θέατρα.

Οι προτάσεις που έχει δεχτεί είναι αρκετές όμως το dailymedia.com.gr είναι σε θέση να γνωρίζει πως ειδικά μία από αυτές, από μεγάλο ελεύθερο κανάλι, τη σκέφτεται πολύ σοβαρά. Ακόμα δεν έχει υπάρξει συμφωνία όμως οι συζητήσεις γίνονται σε πολύ καλό κλίμα και ίσως πολύ σύντομα οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια και υπάρξουν και ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.