Βάσω Λασκαράκη: Mε δική της εκπομπή στον ΣΚΑΪ - Οι πρώτες πληροφορίες

Βάσω Λασκαράκη: Mε δική της εκπομπή στον ΣΚΑΪ – Οι πρώτες πληροφορίες

Ρόλος και για την Καλομοίρα.

Η Βάσω Λασκαράκη θα εμφανιστεί για πρώτη φορά σε ρόλο παρουσιάστριας. Στη γνωστή ηθοποιό είχε γίνει και κρούση από τον ΣΚΑΪ για εκπομπή το Σαββατοκύριακο πέρυσι. Δεν έμελλε να τελεσφορήσει αλλά το σενάριο αυτό φαίνεται πως θα υλοποιηθεί φέτος καθώς η Λασκαράκη έδωσε τα χέρια για νέα εκπομπή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real Life, η εκπομπή της θα προβάλλεται μεσημέρια Κυριακής και συγκεκριμένα στις 15:00. Θα είναι μαγνητοσκοπημένο μαγκαζίνο με στοιχεία Lifestyle και ευ ζην, αλλά και συνεντεύξεις και θα έχει τίτλο «Πάντα Κυριακή». Οι τελικές υπογραφές αναμένονται μέσα στις επόμενες μέρες.

Το καλοκαίρι του 2020 μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον ALPHA είχε ακουστεί έντονα το ενδεχόμενο η ηθοποιός να αναλάβει τη ζώνη με μια νέα εκπομπή. Οι συζητήσεις ήταν αρκετά προχωρημένες και μάλιστα, τότε είχαν αρχίσει να διαρρέουν και ονόματα πιθανών συνεργατών. Η συνεργασία αυτή όμως δεν προχώρησε.

Παράλληλα, η Καλομοίρα -που δεν θα συμμετάσχει τελικά στο «Fame Story» που ετοιμάζεται από την Barking Well Media για λογαριασμό του Star- θα βρεθεί στο πλάι του Γιώργου Λιανού στο «Ι’ m a Celebrity… Get me out of here!» του ΣΚΑΪ. Οι δυο τους έχουν να βρεθούν μαζί σε εκπομπή από την περίοδο που ήταν στο «Fame» Story στον ΑΝΤ1.

Τα γυρίσματα του παιχνιδιού πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα με τους δυο παρουσιαστές να αναχωρούν για τον Άγιο Δομήνικο τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.