Κατερίνα Καινούργιου: Το βίντεο που εξέθεσε τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανάρτηση-επίθεση του Βλαχάκη στην εκπομπή της

Κατερίνα Καινούργιου: Το βίντεο που εξέθεσε τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανάρτηση-επίθεση του Βλαχάκη στην εκπομπή της

Έξαλλος ο γραμματέας νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

Ο γραμματέας νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Βλαχάκης ανέφερε σε ανάρτησή του ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατηγορώντας την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ότι κατέγραψαν συνομιλία του χωρίς να το γνωρίζει και τη μετέδωσαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο ίδιος, μάλιστα, υποστήριξε ότι δεν έδωσε ποτέ συνέντευξη στην εκπομπή αλλά έπαιξε βίντεο τελικά με τηλεφωνική συνομιλία του με την παρουσιάστρια!

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Μαθήματα δημοσιογραφικής ηθικής και δεοντολογίας. #not

Δημοσιογράφος του Alpha TV με καλεί σήμερα με επιμονή για να κάνει ρεπορτάζ για τη χθεσινή πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η κουβέντα πάει γρήγορα στο γάμο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (να ζήσουν! Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας)

Μου ζητάει τηλεφωνική επικοινωνία και αρνούμαι. Μου ζητάει ηχογραφημένη δήλωση και αρνούμαι.

Μέσα σε όλα ήμουν σε χώρο που αδυνατούσα να μιλήσω.

Συνεχίζει με παρακλήσεις τις ερωτήσεις για το πότε μας το ανακοίνωσε, τι του είπαμε κλπ. Απαντάω ευγενικά και κόβοντας ο,τι ανούσια πράγματα με ρώταγε (αν χειροκρότησαμε!!). Μια κλήση λίγων λεπτών.

Με το κατάλληλο μοντάζ, την παγίδευση για δήθεν συναίνεση και άλλες ιστορίες έρχεται η καταγραφή της συνομιλίας μας (χωρίς να το γνωρίζω) να μετατρέπεται σε τηλεφωνική συνομιλία με την Κατερίνα Καινουργιου σε μια εκπομπή που ούτε καν ξέρω ποια είναι.

Δεν την έχω δει και ποτέ. Η εκπομπή είναι σίγουρα μακριά από τις αισθητικές μου επιλογές και δεν την προτιμώ.

Με καλημερίζει κιόλας η αγαπητή παρουσιάστρια και συνεχίζει μια σύντομη μονταρισμένη καταφανώς δήλωση μου.

Προφανώς επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου».

Η απάντηση της εκπομπής

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλοντας να αποκαταστήσει την αλήθεια έδειξε όλο το βίντεο με την συνομιλία του Βλαχάκη με την αρχισυντάκτρια της εκπομπής, μέσψ του οποίου αποδείχτηκε ότι ο Βλαχάκης γνώριζε ότι η κλήση του ηχογραφείται και συμφώνησε να παίξει η δήλωσή του σχετικά με τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη.

«Θέλω να πω κάτι σε αυτό το σημείο. Ακούσαμε στην εκπομπή μια μικρή ηχογραφημένη δήλωση του γενικού γραμματέα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ο κ. Βλαχάκης. Έκανε μια ανάρτηση όπου λέει ότι δεν γνώριζε ότι τον ηχογραφούμε. Ακούσαμε ότι ο κ. Βλαχάκης μιλάει για παγίδευση και για ηχογραφημένη συνομιλία που δεν γνώριζε. Προς αποκατάσταση της αλήθειας θέλω να ακούσουμε όλη τη συνομιλία. Να δούμε αν τηρήθηκε η δεοντολογία ή όχι», είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Δύο φορές ενημερώνεται ότι ηχογραφείται και το πιο σημαντικό είναι ότι συναινεί και λέει βάλτε αυτή τη δήλωση. Απλά να πω ότι ο Στέφανος Κασσελάκης πέρυσι ερχόταν καθημερινά στην εκπομπή, μας ακολουθεί στο Instagram όπως και πολλά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Για την αποκατάσταση της αλήθειας».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.