Έτοιμη για GNTM: Η κόρη της Ειρήνης Σκλήβα έφτασε 20 και ξεπερνά σε ομορφιά μέχρι και τη μητέρα της (Pics)

Η Ειρήνη Σκλήβα εκθέτει το STAR για το φόρεμα που φορούσε ως Miss Κόσμος: Στο Cash or Trash δημοπράτησαν φόρεμα… μαϊμού (Pics)

Ποιος τελικά λέει την αλήθεια;

Στο ριάλιτι δημοπρασιών Cash or Trash του Star βρέθηκε η κόρη του γνωστού σχεδιαστή Θοδωρή Τρανούλη, Αθηνά Τρανούλη. Μαζί της ισχυρίστηκε πως είχε φέρει για δημοπρασία το θρυλικό φόρεμα το οποίο φορούσε η Ειρήνη Σκλήβα την βραδιά που στέφθηκε Μις Κόσμος, το 1996.

«Είχαμε φτιάξει τότε τις εμφανίσεις της για την βραδιά των καλλιστείων για τα Σταρ Ελλάς και μας εμπιστεύτηκε και στη συνέχεια για τα Μις Κόσμος. Σε αυτό το φόρεμα της κρέμασαν την κορδέλα της Μις Κόσμος. Είναι υψηλή ραπτική, φτιάχτηκε πάνω στο σώμα της, είναι κεντημένο με χρυσή κλωστή, μεταξωτό ύφασμα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Αθηνά Τρανούλη.

Η μοναδικότητα και η ιστορία του φορέματος, ωστόσο, ανάγκασε τους επενδυτές να αλλάξουν γνώμη μετά τις πρώτες προσφορές τους για το φόρεμα καθώς τόνισαν ότι ένα τέτοιο κομμάτι θα έπρεπε να βρίσκεται σε κανονική δημοπρασία, όχι σε τηλεοπτική εκπομπή.

Τα πράγματα, όμως, αποδείχτηκε πως δεν ήταν ακριβώς έτσι…

Η Μις Κόσμος 1996 Ειρήνη Σκλήβα σε ανάρτησή της μετά την προβολή του επεισοδίου έδωσε τη δική της απάντηση, κάνοντας την ανατροπή και εκθέτοντας ανεπανόρθωτα την Τρανούλη και το Star!

Η Ειρήνη Σκλήβα, βλέπετε, αποκάλυψε πως το φόρεμα που φορούσε τη μεγάλη βραδιά βρίσκεται στην κατοχή της και πως το κομμάτι που παρουσιάστηκε στο πρόγραμμα του Star ως αυθεντικό, δεν ήταν παρά… μια κακή ρέπλικα.

«Πολύ όμορφο το φόρεμα που μπήκε σε διαδικασία πλειστηριασμού αλλά ΕΓΩ αυτό που φόρεσα στην στέψη μου το έχω εδώ και 27χρονια … υπό την κατοχή μου», έγραψε η Ειρήνη Σκλήβα ρίχνοντας ευθείες βολές.

Άραγε θα υπάρξει απάντηση από την πλευρά του καναλιού;

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.