10 λεπτά πριν βγει στον αέρα: Άφησε στα κρύα του λουτρού τον ΑΝΤ1 ο Κασσελάκης…

10 λεπτά πριν βγει στον αέρα: Άφησε στα κρύα του λουτρού τον ΑΝΤ1 ο Κασσελάκης…

Ποιος πρώην υπουργός έφαγε «άκυρο» τελευταία στιγμή από το κανάλι.

Μπούμερανγκ φαίνεται ότι γύρισε στον ΑΝΤ1 η απόφαση να αλλάξει το πάνελ της εκπομπής «Αρένα» της προγραμματισμένης συζήτησης για το μέλλον της Αριστεράς προκειμένου να έχει αποκλειστική συνέντευξη με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη. Δεν κατάφερε στο τέλος ούτε συνέντευξη του κ. Κασσελάκη να προβάλει ενώ η συμπεριφορά των ανθρώπων του καταγγέλθηκε από μέλη του πάνελ που τους μεταφέρθηκε ότι η παρουσία τους ακυρώνεται λόγω συνέντευξης του προέδρου το ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ακύρωσε, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, τη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 μετά το τέλος του Συνεδρίου του κόμματος, μόλις δέκα λεπτά πριν την έναρξη της βιντεοσκόπησης. Λίγο αργότερα βρέθηκε σε μπαρ με μέλη και βουλευτές του κόμματος και διασκέδασε μαζί τους το τέλος του συνεδρίου.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ήταν καλεσμένος στο πάνελ της εκπομπής του ΑΝΤ1 και σε ανάρτησή του ανέφερε τον εκνευρισμό του για την ακύρωση της τελευταίας στιγμής προκειμένου να μιλήσει ο Στέφανος Κασσελάκης. Στο κλείσιμο μάλιστα της ανάρτισης ήταν πολύ ειρωνικός απέναντι στο πρόεδρο του κόμματος με το οποίο εκλέχτηκε βουλευτής.

«Σήμερα το βράδυ είχα -όχι μόνο εγώ- προσκληθεί στον Ant1 για μια συζήτηση γύρω από το μέλλον της Αριστεράς στη χώρα μας.
Δέκα λεπτά πριν την έναρξη της βιντεοσκοπημένης συζήτησης ενημερώθηκα από το κανάλι ότι το πρόγραμμα αλλάζει γιατί θα παραχωρήσει συνέντευξη ο κύριος Κασσελάκης.
Ομολογώ ότι εκνευρίστηκα. Ήμουν ήδη σαράντα λεπτά στο δρόμο για να φτάσω στο στούντιο. Μετά όμως το ξανασκέφτηκα. Κάθε εμφάνιση του κυρίου Κασσελάκη είναι η καλύτερη απόδειξη ότι η μόνη αριστερή απάντηση στην απαξίωση και στον ευτελισμό είναι η Νέα Αριστερά.
Καλή απόλαυση λοιπόν!»

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.